Life

Bahmu, scandal uriaș la magazin! Vedeta pune în practică îndemnul lui Dan Bittman: ”Nu vreau!”

Bahmu a făcut un scandal uriaș într-un magazin, vedeta dovedind că pune în practică îndemnul pe care l-a lansat, acum câteva zile, Dan Bittman: ”Nu vreau!”, îndemnând totodată la nesupunere față de normele impuse de ceea ce numește și ea ”dictatura medicală”.
01.10.2021 | 16:30
Bahmu scandal urias la magazin Vedeta pune in practica indemnul lui Dan Bittman Nu vreau
Adriana Bahmuteanu s-a asociat cu Dan Bittman in miscarea Nu vreau si a pus deja indemnul cantaretului in practica, la magazin Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a mers la cumpărături într-unul dintre hypermarket-urile din București, iar acolo a fost subiectul unui scandal uriaș din cauză că nu purta mască, așa cum prevăd normele legale.

Bahmu, la magazin: ”Nu vreau să port mască, nu am voie”

Ajunsă la raionul dedicat măcelăriei din magazin, Adriana Bahmuțeanu a fost admonestată de unul dintre angajații de acolo pe subiectul nepurtării măștii. Doar că, Bahmu, decisă să își protejeze drepturile, nu a luat în seamă reproșurile făcute de respectivul angajat, iar acesta a chemat imediat forțele de ordine în ajutor.

ADVERTISEMENT

Față în față cu Jandarmeria, Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat deloc intimidată și, sigură că are dreptatea de partea ei, pornind totodată și un live pe conturile ei de socializare, s-a contrat cu jandarmul care îi cerea actele.

”Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu, legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Jandarmul acela habar nu avea”, ne-a spus, furioasă, Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit în exclusivitate Adriana Bahmuțeanu, vedeta este decisă să lupte până la capăt împotriva a ceea ce numește a fi o adevărată ”dictatură medicală”, ea susținând că este împiedicată să își exercite drepturile fundamentale.

Adriana Bahmuțeanu: ”Îmi vreau drepturile”

Mai mult, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru FANATIK, în magazin a fost în situația de a fi hărțuită după disputa cu jandarmul care a legitimat-o, dar nu a amendat-o sau, cel puțin, nu a anunțat-o că i-ar fi făcut un proces verbal în această direcție.

ADVERTISEMENT

„Nu am primit nicio amendă, nu am semnat nimic. Mi-a luat buletin, și-a notat datele, dar nu mi-a spus de nicio amendă. Dar mi-au spus că mă vor aștepta la casa de marcat, că nu mă vor lăsa să achit ceea ce am cumpărat. Iar asta în ciuda faptului că eu sunt scutită, legal, de la a purta masca. I-am spus, clar, că eu îmi vreau drepturile, că vreau să fiu respectată”, a mai vituperat, pentru FANATIK, Adriana Bahmuțeanu.

În altă ordine de idei, Adriana Bahmuțeanu ne-a spus că o revoltă lucrurile prin care trece, mai ales că ea chiar s-ar confrunta cu probleme reale de respirație dacă ar purta masca.

ADVERTISEMENT

”Cine mă despăgubește dacă pățesc ceva? Magazinul? Jandarmul care habar nu avea de lege? Dacă pățesc ceva, leșin sau, mai rău, fac vreun șoc anafilactic din cauza măștii? Dar, garantat, e ultima oară când mai merg la hypermarket, de acum voi mai merge doar la magazine obișnuite, cu oameni normali”, mai spunea pentru FANATIK, în susținerea cazului ei, Adriana Bahmuțeanu.

Bahmu merge la protestul de pe 2 octombrie

Anunțat ca un protest uriaș, pe 2 octombrie, în Piața Victoriei din București, vor să se strângă pentru a ”condamna” dictatura medicală toți cei care se simt deranjați de certificatul verde, purtarea măștii sau vaccinarea împotriva COVID-19.

”Normal că mă voi duce la protest, m-am săturat de disctatura medicală, de restricționarea drepturilor. Vreau să fiu liberă, să pot să fac ceea ce îmi doresc, nu să fiu ținută în casă, să nu am voie să ies fără certficat verde sau alte alea. Da, sunt sătulă de restricțiile astea, de dictatura medicală impusă de cei de la putere”, ne-a spus, în exclusivitate, Adriana Bahmuțeanu.

Mai mult decât atât, Adriana Bahmuțeanu ne-a dezvăluit că s-a alăturat mișcării și îndemnului cântărețului Dan Bittman, ”Nu vreau”, la fel cum au făcut-o și alte vedete precum Tania Budi sau naistul Nicolae Voiculeț.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu...
Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
O nouă moarte suspectă în Rusia. Era un personaj important
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant