Cele mai citite

Baia Mare pierde din nou cu Larvik şi rămîne ultima în grupă

HCM Baia Mare nu a reuşit să producă surpriza în Norvegia, contra lui Larvik, şi a pierdut în cele din urmă cu scorul de 31-26, deşi spre final a dat impresia că ar putea reveni în meci....
08.11.2014 | 21:39
Baia Mare pierde din nou cu Larvik şi rămîne ultima în grupă
ADVERTISEMENT

HCM Baia Mare nu a reuşit să producă surpriza în Norvegia, contra lui Larvik, şi a pierdut în cele din urmă cu scorul de 31-26, deşi spre final a dat impresia că ar putea reveni în meci. Gazdele au condus pe toată durata primei reprize, iar la pauză aveau un avantaj de cinci goluri, 16-11. În partea a doua, elevele lui Costică Buceschi au intrat mult mai motivate în teren şi au reuşit să reducă diferenţa, ba chiar dădeau impresia că pot obţine victoria. A fost 23-23 în minutul 48, dar campioana României s-a prăbuşit din acel moment. A mai marcat de doar trei ori, în timp ce norvegiencele au punctat de şapte ori şi au obţinut victoria.

HCM este pe ultimul loc în grupă, cu doar două puncte, dar păstrează şanse de calificare. Pentru asta ar avea nevoie de victorii în ultimele două runde, pe propriul teren cu Metz şi în deplasare la Lublin. Cele două se vor întîlni în această seară, în Franţa, după ce polonezele s-au impus în partida tur.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri