Life

Băiatul prezentatoarei Andreea Mantea a ajuns vânăt acasă, de la școală: „Picătura care a umplut paharul”

David, băiatul Andreei Mantea, a ajuns acasă vânăt, de la școală, după ce alți copii l-au agresat pentru că acesta ar fi intervenit să apere o colegă batjocorită de aceștia.
17.12.2021 | 17:17
Baiatul prezentatoarei Andreea Mantea a ajuns vanat acasa de la scoala Picatura care a umplut paharul
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a relatat întâmplările neplăcute prin care a trăit băiatul ei, David, spunând că îi este ciudă că este prea bun la suflet, astfel încât și-o ia de fiecare dată de la colegii de la școală.

Vedeta de televiziune a trecut cu vederea de multe ori când David ajungea acasă ba cu zgârieturi, ba cu vânătăi, însă rănile pe care băiatul le avea nu mai treceau, căci agresiunile suferite au devenit o obișnuință nefirească.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „O nouă șansă” de la Kanal D a spus că lucrurile au degenerat și i-a sugerat de nenumărate ori fiului ei să se apere măcar, dacă tot nu ripostează. Vedeta a primit de fiecare dată același răspuns de la fiul ei: copiii care îl agresează trebuie iertați.

Andreea Mantea își dorește ca fiul ei să fie mai înfipt: „Eu vreau să se apere”

„Copilul ăsta parcă e coborât din Rai. E exagerat de bun. A venit acasă vânăt o dată, de două ori… Vorbim de lucruri mult mai grave. Picătura care mi-a umplut mie paharul: zicea, nu, mama, că e mic.

ADVERTISEMENT

Am zis că sunt copii, că se joacă, să nu zic nimic, să nu comentez. Dar când e vânăt pe ambele picioare, pe mânuțe. Atunci vin și întreb: dar tu de ce nu? Eu vreau să se apere. Zice: mama, eu nu pot să lovesc un copil”, a povestit Andreea Mantea la Teo Show.

David nu este doar îngăduitor cu colegii răutăcioși, ci și extrem de darnic. Băiatul Andreei Mantea a spus că nu își dorește anul acesta multe lucruri de la Moș Crăciun, ci vrea ca darurile pe care le-ar fi primit el să ajungă la copiii care nu au parte de astfel de bucurii.

ADVERTISEMENT
andreea mantea
Andreea Mantea și David, în platoul Teo Show. Captură Kanal D

Prezentatoarea Kanal D și fiul ei au făcut daruri pentru copiii nevoiași

În ultima perioadă, David și mama lui au făcut o serie de cadouri pentru cei nevoiași. „Îmi doresc doar o mașinuță. Vreau să aibă mai mult timp să dea jucării celorlalți copii care nu au jucării”, a spus David la Kanal D.

„Mă bucur că este înțelegător. Anul trecut nu era așa. A avut o listă foarte lungă anul trecut. A mai crescut. Mai bine câte o fărâmă de înțelepciune și mă bucură foarte tare.

ADVERTISEMENT

Eu nu-mi mai doresc nimic de la Moș Crăciun. Îmi doresc să rămână lucrurile tot așa. Dacă se poate, să fiu sănătoasă. Mi-e teamă de orice. Vreau să le dea celor care au nevoie”, a completat Andreea Mantea.

 

 

 

ADVERTISEMENT