News

Băiat de 12 ani omorât în bătaie de colegi, în SUA. Copiii, plătiți cu un dolar ca să-l lovească

11.05.2021 | 15:34
Baiat de 12 ani omorat in bataie de colegi in SUA Copiii platiti cu un dolar ca sal loveasca
Băiat de 12 ani omorât în bătaie de colegi, în SUA. Copiii, plătiţi cu un dolar ca să-l lovească. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un băiat de 12 ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit cu bestialitate de mai mulți colegi de clasă, care primiseră 1 dolar pentru a-l lovi.

Cazul șocant a avut loc săptămâna trecută la o școală din New York. Romy Vilsaint a fost atacat în două rânduri de colegii săi de clasă. Una dintre loviturile primite la cap i-a fost fatală.

ADVERTISEMENT

Vărul victimei, Roodwiny Exantus a confirmat faptul că agresorii au fost doi copii care îi erau colegi. Aceștia l-au abuzat pe Romy Vilsaint în două zile diferite.

După ultima bătaie primită, puștiul de doar 12 ani s-a simțit rău. A acuzat dureri de cap și stări de vomă. Părinții l-au dus la spital, însă a fost prea târziu pentru Romy.

ADVERTISEMENT

Omorât de colegi în bătaie, pentru 1 dolar

După moartea lui Romy, tatăl său nu își poate reveni. În anul 2018, acesta și-a mai pierdut un fiu într-un accident de motocicletă.

“Mi-a spus că a fost bătut în două rânduri. A doua oară a primit o lovitură la ceafă, care l-a durut foarte tare. Toată ziua a stat la cabinetul medical”, a spus vărul victimei, Roodwiny Exantus.

ADVERTISEMENT

Romy Vilsaint se mutase în SUA, în urmă cu trei ani. Mama băiețelului dorește ca acesta să fie înmormântat în Haiti.

“Vreau ca fiul meu să fie mereu alături de mine”, a spus printre lacrimi mama îndurerată, care locuiește în Haiti împreună cu cele trei fete pe care le mai are.

ADVERTISEMENT

Directorul școlii din New York i-a întrebat pe atacatori de ce au recurs la o asemenea faptă, iar aceștia au recunoscut că ar fi primit un dolar pentru a-și lovi colegul de clasă.

Familia puștiului de 12 ani este devastată de durere și vrea să afle cu exactitate ce s-a întâmplat. În plus aceștia îi acuză pe reprezentanții școlii de faptul că nu au avut nicio reacție.

“Din punctul meu de vedere ceva nu se leagă. Dacă vezi un copil lovit la cap atât de grav de ce nu îl duci la spital? Nu ai nevoie de permisiunea nimănui pentru a face asta. Dacă tatăl nu a putut să răspundă la telefon, nu ar fi fost normal să-l duci oricum la spital?”, a mai spus Roodwiny Exantus.

Anchetatorii au suspiciuni în acest caz

Polițiștii așteaptă raportul medico-legal pentru a continua cercetările în acest caz, dar au declarat că au mai multe semne de întrebare.

“Gândurile noastre sunt alături de familie în astfel de momente. Aceasta este o tragedie oribilă. Siguranța tinerilor noștri este prioritatea noastră absolută și promitem că acest incident va fi investigat cu atenție. Oferim tot sprijinul nostru atât familiei cât și comunității școlare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului Educației, Nathaniel Styer.

ADVERTISEMENT
Tags: