News

Băiat de 14 ani mort după ce a fost lovit de tren lângă Constanța. Medicii nu l-au mai putut salva

13.03.2021 | 10:43
Baiat de 14 ani mort dupa ce a fost lovit de tren langa Constanta Medicii nu lau mai putut salva
ADVERTISEMENT

Un copil în vârstă de 14 ani a fost spulberat de un tren lângă Constanța, vineri seară. Potrivit polițiștilor, tânărul ar fi traversat liniile de cale ferată fără să se asigure.

Mai mult, conform Ziare.com, zona nu era luminată, fiind vorba de o porțiune de cale ferată din comuna Valu Traian.

ADVERTISEMENT

Băiatul și-a făcut curaj să treacă calea ferată printr-o zonă neamenajată și slab luminată, însă a fost lovit din plin de un tren care circula pe ruta Constanța-București. La fața locului au ajuns polițiștii care au identificat victima, însă nu au putut să mai facă nimic pentru copil.

Un copil a fost lovit de tren în Constanța

Politiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, mecanicul de locomotivă a oprit trenul imediat după impact, iar polițiștii l-au testat pentru a stabili alcoolemia. După ce au constatat că mecanicul nu consumase băuturi alcoolice, oamenii legii au întocmit un dosar penal in rem și vor învestiga circumstanțele tragicului accident.

„Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi – PPTF Valu lui Traian – au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren.  Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre  o persoană de sex masculin, cel mai probabil minor, a cărui identitate nu a putut fi stabilită până la acest moment. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au adăugat sursele realitateadeconstanta.net.

ADVERTISEMENT