Life

Băiatul Andreei Mantea a devenit actor! David a vorbit despre rolul din Strada speranței, noua producție Kanal D

David, băiatul Andreei Mantea, va putea fi urmărit la Kanal D în serialul de comedie „Strada speranței” începând cu data de 7 mai. Flăcăul a făcut câteva declarații despre această provocare!
04.05.2022 | 16:54
Baiatul Andreei Mantea a devenit actor David a vorbit despre rolul din Strada sperantei noua productie Kanal D
David, fiul Andreea Mantea, îl interpretează pe Relu în „Strada speranței”
ADVERTISEMENT

David, fiul Andreei Mantea, este actor cu acte în regulă! La doar 6 ani, puștiul i-a convins pe producătorii sitcomului „Strada speranței”. Serialul va debuta sâmbătă, 7 mai, de la ora 20:00 la Kanal D.

David, fiul Andreei Mantea, rol într-un serial la Kanal D

Băiatul prezentatoarei de televiziune este fascinat de lumea filmului după ce a trecut de casting-ul producției de la Kanal D, unde îl va juca pe Relu, un tânăr extrem de inteligent și cu simțul umorului.

ADVERTISEMENT

David a povestit cum se desfășoară filmările de la serial, invitat fiind în emisiunea Teo Show. Băiatul Andreei Mantea a declarat că este destul de obositoare meseria de actor, dar că există și satisfacții la finalul zilei.

A reușit să memoreze zeci de texte, iar într-o zi a filmat nu mai puțin de 11 secvențe. David nu a avut probleme cu memorarea replicilor pe care trebuia să le spună personajul său, Relu. Altceva l-a deranjat până acum pe platourile de la „Strada speranței”.

ADVERTISEMENT

 

„Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da”

Fiul vedetei de la Kanal D a zis că unele dintre costumațiile pentru rolul său nu sunt tocmai pe placul lui. Și-ar dori să schimbe anumite haine din recuzită, dar asta nu depinde de el.

„Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu”, a dezvăluit David Mantea la Teo Show.

David îl interpretează pe Relu, copilul Mioarei (personaj interpretat de Irina Ștefan), un băiat sensibil și deștept care îi pune în încurcătură pe adulții serialului prin replicile sale mature și pline de substanță.

ADVERTISEMENT

În comedia care va avea premiera pe 7 mai mai joacă și câteva nume celebre ale showbizului printre care cântăreața Monica Anghel, dar și actrițele Jojo (Cătălina Grama) și Diana Dumitrescu.

 

 

 

ADVERTISEMENT