Life

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, devastat după moartea artistului. “Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer”

Petrică Mîțu Stoian nu a avut copii, dar l-a considerat mereu pe Alin Gabriel Matei băiatul său.
07.11.2021 | 17:27
Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, devastat după moartea artistului. "Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer". Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cântărețul Alin Gabriel Matei a avut o relație specială cu Petrică Mîțu Stoian.

Regretatul artist nu a avut copii, dar a avut mereu grijă de tânărul cântăreț și l-a susținut în carieră.

Alin Gabriel Matei este devastat de durere și a postat un mesaj emoționant după ce a aflat că mentorul său a murit.

ADVERTISEMENT

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, devastat după moartea artistului. “Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer”

Petrică Mîțu Stoian l-a întâlnit pe Alin Gabriel Matei în urmă cu mulți ani la un concurs de muzică populară. L-a îndrăgit din primul moment și a decis să-l ajute în carieră. Între cei doi s-a format de-a lungul timpului o relație tată-fiu extrem de strânsă.

Alin Gabriel Matei a urmat cursurile Școlii populare de Artă și nu după mult timp cei doi au început să cânte împreună. Regretatul artist l-a luat cu el pe fiul său de suflet la numeroase spectacole.

ADVERTISEMENT

“Am descoperit un tânăr și i-am spus să cânte Argeșul”, spunea Petrică Mîțu Stoian într-o emisiune în urmă cu aproape un an.

Vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian a venit ca un trăsnet pentru tânărul interpret de muzică populară. Cei doi vorbiseră în urmă cu doar două zile și chiar participaseră la o filmare.

ADVERTISEMENT

Mesajul emoționant postat de Alin Gabriel Matei

Tânărul interpret a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

“Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu. Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea! 

Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică🥺 Pentru mine rămâneți NEMURITOR!🖤”, a scris Alin Gabriel Matei.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă seara. Fusese internat la terapie intensivă la spitalul din Reșița. Acesta s-a simțit rău și a chemat salvarea, dar medicii nu au putut să-l salveze. Regretatul artist făcea un tratament post-covid la o clinică particulară, dar se pare că acesta nu i-a făcut bine.

ADVERTISEMENT