Life

Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante la 40 de zile de la moartea îndrăgitului artist. Ce face acasă, când nu-l vede nimeni

La 40 de zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, cel care i-a fost copil de suflet face public dezvăluiri emoționante, de după tragedie. Alin Gabriel Matei este încă în stare de șoc.
12.12.2021 | 09:48
Baiatul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian dezvaluiri emotionante la 40 de zile de la moartea indragitului artist Ce face acasa cand nul vede nimeni
Băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri emoționante la 40 de zile de la moartea îndrăgitului artist. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Au trecut 40 de zile de la moartea îndrăgitului interpret de muzică populară, însă cei apropiați încă nu pot conștientiza tragedia care li s-a întâmplat. Printre cei care suferă amarnic pentru dispariția regretatului Petrică Mîțu Stoian se numără și Alin Gabriel Matei.

”M-am trezit fără cel mai mare sprijin”

Tânărul este cunoscut ca fiind ”băiatul de suflet” al maestrului, tocmai de aceea, pentru că îi lega o prietenie foarte strânsă, de când el avea 14 ani, moartea fulgerătoare a lui Mîțu Stoian a lăsat în sufletul lui Alin Gabriel Matei un gol imens.

ADVERTISEMENT

”M-am trezit fără cel mai mare sprijin, este din ce în ce mai greu, dar nu trebuie să mă las și trebuie să-l fac mândru (n.r. pe regretatul Petrică Mîțu Stoian). A fost singurul om care a girat pentru mine. Nu aș fi crezut. Noi eram foarte apropiați, am pierdut parte din familie și o parte din sufletul nostru. Toți am fost sfâșiați de această veste”,a spus Alin Gabriel Matei la ”Teo Show”, conform Wowbiz.

Alin Gabriel Matei nu a trecut peste decesul lui Petrică Mîțu Stoian

Tânărul cântăreț de muzică populară spune că nici până în ziua de astăzi nu a putut accepta tragedia morții celui care i-a fost mentor și al treilea părinte.

ADVERTISEMENT

Deși nu s-a arătat în fața publicului, cântărețul mărturisește că trecerea la cele sfinte a lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat răni adânci în sufletul său. Suferință care nu va trece niciodată, tocmai de aceea, uneori, când dorul îl copleșește, când are cea mai mare nevoie de mentorul său, acolo unde nu-l vede nimeni, își descarcă sufletul.

După dispariția regretatului artist din Isverna, Alin Gabriel Matei spune că și acum plânge și că nu trece o zi fără să îi pomenească numele, mai ales că Mîțu făcea parte din familia sa.

ADVERTISEMENT

”Am momente în care plâng”

”Eu nici până în ziua de azi nu am reușit să accept că nu mai e. Că nu am plâns la TV a fost pentru că la TV oamenii nu vor să vadă că tu suferi, ai o imagine pe care ți-ai făcut-o, în afara scenei și în culise suntem și noi oameni.

Eu mai am momente în care mai plâng, dar acasă, unde nu mă vede nimeni. Acasă simt eu să mă descarc, mă simt în largul meu. Acolo îmi trag și seva și îmi dau frâu liber sentimentelor. Se vorbește zilnic despre el la mine acasă, pentru că vorbeam zilnic cu el”, a mai adăugat tânărul artist.

ADVERTISEMENT

Regretatul artist i-a oferit lecții importante tânărului

Pentru că soarta a hotărât să îi despartă atât de devreme, dar și în semn de mulțumire față de tot ce a învățat de la el și pentru artistul care a devenit, după lansarea piesei dedicate lui Mîțu, Alin Gabriel Matei este acum mai hotărât ca niciodată să își continue drumul în muzică și să-l facă mândru pe Petrică Mîțu Stoian.

Tânărul vrea să-i calce pe urme celui care a crezut cel mai mult în el și să dovedească că toată implicarea regretatului a dat roade.

”Părinții mei nu cred că au fost geloși, cred că au fost mândri că mă considera copilul lor de suflet. Cel mai important dar sunt sfaturile și tot ce am putut să învăț de la dumnealui, pentru că era un artist profesionist, mare, cu o experiență imensă și am reușit să acumulez foarte multe informații.

A fost un om în adevăratul sens al cuvântului. Era aspru și nu era un om autosiuficient, tindea spre perfecțiune. De când am legat relația asta de prietenie cu el și am văzut ce înseamnă să fii solist profesionist, mi-am dat seama că ce făceam eu înainte era pistol cu apă”, a completat fiul de suflet al regretatului Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT