Sport

Băiatul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB! Prima reacție a puștiului: „Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul!”

Vlad, băiatul lui Alexandru Tudor, a debutat pentru FCSB în a doua repriză a duelului cu Oțelul Galați din Cupa României Betano.
10.11.2022 | 23:32
Baiatul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB Prima reactie a pustiului Mia placut mai mult mingea decat fluierul
Băiatul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tânărul jucător a avut mult curaj încă de la primele atingeri și a avut o șansă de a înscrie în minutul 49, când Florinel Coman i-a scos mingea pentru un șut de la marginea careului.

Băiatul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB

Băiatul lui Alexandru Tudor, fostul arbitru și actual oficial al FCSB-ului, a debutat pentru vicecampioana României în meciul cu Oțelul Galați din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Vlad Tudor este golgheterul echipei secunde a FCSB-ului, acesta fiind venit de la Academia de Fotbal a lui FC Argeș. Vlad Tudor a fost unul dintre cei mai activi jucători ai FCSB-ului în a doua parte a meciului cu Oțelul, fiind foarte dezinvolt și cerând de multe ori mingea.

  • 19 ani are Vlad Tudor

Prima reacție a lui Vlad Tudor după debut

Vlad Tudor a oferit prima reacție după ce a debutat pentru FCSB: „Am avut o șansă să marchez, dar nu am reușit. Speram, nu eram sigur că voi debuta. M-a ajutat Dumnezeu și am debutat astăzi. Am vrut să intru bine, m-am speriat puțin pentru că ritmul e diferit față de cel cu care sunt obișnuit.

ADVERTISEMENT

Tata nu mi-a spus nimic, nu știa că voi debuta. Sunt câțiva fotbaliști pe care îi admir, cum ar fi Zlatan Ibrahimovic, Messi, Ronaldo și Hagi. Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul”.

Regretul lui Alexandru Tudor din cariera de arbitru

Alexandru Tudor, tatăl lui Vlad, a fost un arbitru emblematic pentru fotbalul românesc, fiind recunoscut pentru corectitudinea și severitatea sa din timpul meciurilor. Totuși, regretul său vine de la un meci dintre Steaua (actuala FCSB) și CFR Cluj, scor 3-1, meci jucat în Ghencea, când a făcut o gafă împotriva clujenilor:

ADVERTISEMENT

„Am avut până la pauză un meci perfect, căpitanii mă respectau, echipele se comportau impecabil, jocul era cursiv, foarte frumos.  Intrând cu senzația asta de suficiență, de a putea controla orice și de a crede că poți face treaba asta de unul singur, m-am dus la pauză și m-am relaxat”.

„M-am întors cu lipsă de concentrare. Și prin minutul 50 i-am spus arbitrului de rezervă: Nu-l pui tu pe Andone să stea jos?. Adică mă ocupam de lucruri colaterale jocului. Și în clipa aia, fundașul central de la CFR Cluj dă o diagonală de 60 de metri,

ADVERTISEMENT

Semedo se întâlnește cu portarul Zapata la 55 de metri de mine și eu văd corner, dar toată lumea știe că a fost penalty! De acolo s-a spart toată această chestiune. În momentul respectiv n-am realizat că e un câștig, această mare lovitură pe care o simțeam. Mi s-a distrus tot soclul de om cinstit, de om puternic care poate gestiona orice tip de meci”, a povestit Alexandru Tudor.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,25 este cota pentru „2 solist” la FC U Craiova 1948 – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT