News

Băiatul lui Claudiu Niculescu, declarații dure: “Tata e antrenor la Chiajna? El nici nu-și cunoaște nepotul!” Exclusiv

03.03.2021 | 23:45
Baiatul lui Claudiu Niculescu declaratii dure Tata e antrenor la Chiajna El nici nusi cunoaste nepotul Exclusiv
Claudiu Niculescu a preluat-o la începutul acestui an pe Concordia Chiajna, formație aflată la mijlocul clasamentului în Liga 2. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Concordia Chiajna – FC U Craiova 0-0 ar fi trebuit să fie un meci special pentru Alex, fiul lui Claudiu Niculescu. Băiatul de 22 de ani este membru activ în Peluza Sud și un susținător înfocat al echipei patronate de Adrian Mititelu. Pe de altă parte, tatăl său este antrenor la Chiajna.

Doar că pentru Alex, orice discuție legată de tatăl său este mai degrabă un motiv de tristețe și dezamăgire. “Noi pur și simplu nu avem o relație tată – fiu”, ține să precizeze din start Alex, într-un interviu acordat pentru FANATIK. O spune răspicat, cu o voce în care abia se mai simte tristețea. O dramă care cu siguranță l-a afectat mulți ani, dar în prezent a învățat să o accepte.

ADVERTISEMENT

Extrem de abil în fața porților adverse, Claudiu Niculescu nu s-a descurcat la fel de bine în rolul de părinte. Cel puțin nu pentru Alex, fiul său cel mai mare. “Tata e antrenor la Chiajna? Nici nu știam! Nu prea mă interesează ce face, e treaba lui. Vorbim foarte rar. Mă mai sună de ziua mea, dar conversațiile dintre noi nici nu durează mai mult de un minut”, a mai spus Alex.

Alex și Mathias Niculescu. Fiul și nepotul lui Claudiu Niculescu. Sursă foto: Facebook.

Alex Niculescu nu este interesat de cariera de antrenor a tatălui său: “Îmi pare rău că nu a câștigat Craiova împotriva Chiajnei”

Cât despre meciul dintre Concordia Chiajna și Universitatea, lucrurile sunt cât se poate de clare pentru Alex. “Îmi pare rău că nu a bătut Craiova, normal. Eu țin cu echipa mea, iubesc Universitatea! Fiecare cu treaba lui. Îmi doresc foarte mult să promovăm, sunt convins că vom reuși anul acesta”, a mai declarat Alex Niculescu.

ADVERTISEMENT

Alex Niculescu are un băiețel în vârstă de doi ani. “De Mathias nu s-a interesat deloc, de când s-a născut. Asta este, fiecare cu alegerile lui”, a mai declarat Alex Niculescu.

Claudiu Niculescu are trei copii. Alex, 22 de ani, și Rebecca, 18 ani, cu prima soție, Lidia, alături de care a fost căsătorit între 1998 și 2006. Mai are un băiat și din căsnicia cu Diana Munteanu, David, în vârstă de 12 ani.

ADVERTISEMENT

FC Universitatea revine pe Ion Oblemenco la partida cu Dacia Mioveni: “Atmosferă incendiară, chiar și din afara stadionului”

Pentru Alex Niculescu, suporter pătimaș al celor de la FC U Craiova, urmează un eveniment extrem de important. Liderul ligii secunde revine pe stadionul Ion Oblemenco, după ce autoritățile locale și-au dat acordul. Echipa pregătită de Ovidiu Stângă va juca marți, 9 martie, de la ora 19:00, împotriva Daciei Mioveni.

“Atmosfera va fi incendiară, vă spun de acum. Bănuiesc că nu se va permite accesul publicului, dar nici nu mai contează. Din stadion sau din afară, Peluza Sud va face o atmosferă adevărată, aşa cum ştie cel mai bine. Iar atunci când suporterii vor avea din nou acces pe stadion veți vedea cât de iubită este FC U Craiova. Vă garantez!”, a mai declarat Alex Niculescu.

ADVERTISEMENT
Alex Niculescu este membru Peluza Sud Craiova

FC Universitatea este pe primul loc în Liga 2, cu 31 de puncte din 15 partide disputate. Primele două clasate promovează direct, în vreme ce locurile 3 și 4 joacă baraj. Asta însă după ce se va disputa și faza play-off, între primele șase clasate. Concordia Chiajna este pe locul 14, cu 17 puncte după 16 partide. Claudiu Niculescu a înregistrat două remize de la venirea sa la Chiajna.

ADVERTISEMENT