News

Băiatul lui Florentin Pandele scoate un profit fabulos cu firma lui. Bogdan se ocupă de afaceri imobiliare

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, are doi copii din prima căsnicie, pe Bogdan și pe Andrei. Fiul cel mare al politicianului s-a implicat în afaceri imobiliare, firma lui înregistrând rezultate remarcabile.
09.04.2022 | 14:13
Baiatul lui Florentin Pandele scoate un profit fabulos cu firma lui Bogdan se ocupa de afaceri imobiliare
Bogdan, fiul lui Florentin Pandele, conduce o firmă cu profil imobiliar care are rezultate excelente
ADVERTISEMENT

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, are doi băieți mari din prima căsătorie, pe Bogdan și pe Andrei, și alți doi băieți din actuala căsnicie cu Gabriela Firea, David Petru și Zian Mihail. Fiul cel mare al edilului, Bogdan (35 de ani) s-a implicat de ceva vreme în afaceri imobilare, firma sa înregistrând recent rezultate spectaculoase în domeniu.

Băiatul cel mare al lui Florentin Pandele este jucător important pe piața imobiliară din zona Pipera-Voluntari

”Prima soție a lui Pandele, mama celor doi fii ai săi, e cunoscută totuși sub numele de Cami. Modestă și discretă, trăiește singură acum în casa natală. În declarațiile de avere ale primarului din Voluntari, urmele ei se pierd în anul 2006, ultimul în care e pomenită și de aceea anul probabil al divorțului de care face caz cu atâta smerenie”, nota presa de investigații la un moment dat despre prima parteneră de viață a lui Pandele.

ADVERTISEMENT

Bogdan Pandele a fost mai întâi general manager la firma cu profil imobiliar, unde era ajutat și de fratele lui, Andrei, care ocupa funcția de director de vânzări. Fiul primarului a dezvoltat proiectul Avangarde Forest, care reprezenta două ansambluri rezidențiale în zona Voluntari, unul compus din 24 de vile cu suprafețe de câte 200 de metri pătrați și unul de apartamente.

“Mai avem disponibile 25-30 de apartamente, din totalul de 200 pe care le-am construit. De asemenea, avem şi circa 4.000 de metri pătrați de spații comerciale în ansamblu.

ADVERTISEMENT

Ca facilități, complexul dispune de sala de fitness, piscina interioară, supermarket, parc privat, loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis, gradiniță, after school sau restaurant”, declara Bogdan Pandele acum câțiva ani în presa economică despre apartamentele scoase la vânzare.

Firma lui Bogdan Pandele: cifră de afaceri de peste 9 milioane lei, profit de 1,3 milioane lei

În 2018, fiul cel mare al lui Florentin Pandele a ridicat și 64 de vile de lux in Pipera. Casele aveau o suprafață de peste 300 de metri pătrați, două etaje și terasă, iar prețul fiecăreia pleca de la 300.000 euro, ceea ce însemna că valoarea întregului complex este de aproximativ 20 de milioane euro.

ADVERTISEMENT

Și astăzi, rezultatele firmei condusă de Bogdan Pandele sunt remarcabile. În 2019, cifra de afaceri a companiei a fost de 8.625.095 lei, iar profitul de 1.100.111 lei, pentru ca în ultimul an fiscal înregistrat cifra de afaceri să urce la 9.502.914 lei, iar profitul să crească și el până la 1.292.699 lei, potrivit FANATIK.

Florentin Pandele a ajuns la al șaselea mandat consecutiv de primar al orașului Voluntari

Florentin Pandele (61 de ani) a ajuns la al șaselea mandat consecutiv de primar al orașului Voluntari, politicianul fiind ales prima dată în fruntea urbei în anul 2000. Ulterior, la toate scrutinurile electorale, Pandele nu a avut practic rival, câștigând din primul tur și la mare distanță de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Născut în comuna Petrăchioaia (județul Ilfov), Pandele a intrat în politică încă din primele zile de după Revoluția din decembrie 1989, când a intrat în PNL. Din 1997 până în 2004, Pandele a fost vicepreședinte PNL Ilfov, după care s-a transferat la PSD.

În 2010, Florentin Pandele a avut o scurtă evadare din PSD, acceptând oferta prietenului Gabriel Oprea de a se înscrie în UNPR (Uniunea Națională pentru Progresul României). Nu a stat mult în UNPR, revenind în sânul PSD, partidul sub steagul căruia a și candidat la ultimele alegeri locale.

ADVERTISEMENT