ADVERTISEMENT
Nicio categorie

“Băiatul rău” Bute, antrenament la NUNTĂ

Lucian Bute a luat o scurtă vacanţă şi s-a întors în România pentru a lua parte la nunta surorii sale, Mariana. Îmbrăcat într-un sacou mov şi pantaloni crem, boxeurul a apărut însoţit de...
Autor: Ionuţ Cataramă | 24.08.2014 | 13:18

Lucian Bute a luat o scurtă vacanţă şi s-a întors în România pentru a lua parte la nunta surorii sale, Mariana. Îmbrăcat într-un sacou mov şi pantaloni crem, boxeurul a apărut însoţit de soţia sa, Elena.

ADVERTISEMENT

Antrenamente grele şi foarte mult sparring. De asta a avut parte Lucian Bute în ultima perioadă, pregătindu-se pentru urmatorul său meci, în care vrea să demonstreze că poate fi un candidat serios pentru centura IBF la supermijlocie pe care a pierdut-o în faţa lui Carl Froch.

61560616

ADVERTISEMENT

Lucian Bute şi soţia sa, Elena, au fost alături de sora pugilistului, care s-a căsătorit sâmbătă. În urmă cu o săptămânâ o altă soră de-a pugilistului a cununat, iar tot în această vacanţă a participat şi la căsătoria civilă a Alinei Dumitru.

61560617

ADVERTISEMENT

Timpul liber s-a terminat pentru Lucian Bute, care urmează să se întoarcă în urmatoarele zile în Canada. „În următoarele zile mă voi întoarce la Montreal. Am stat de vorba cu promotorul şi a rămas ca dată sigură pentru urmatorul meci, 6 decembrie, la Centre Bell. A rămas să stabilim adversarul, iar în septembrie voi stabili şi echipa cu care voi lucra”, a declarat Lucian Bute.

61560618

ADVERTISEMENT

Sursă: www.cancan.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!