News

Un băiețel român de 5 ani, ucis de bunică în Anglia. Părinții, devastați: ”Era cel mai fericit copil”

Mario, un băiețel român de 5 ani, a fost ucis de bunică în Anglia. Părinții sunt devastați după acest eveniment și spun despre fiul lor că era un copil extrem de fericit.
28.01.2022 | 16:29
Un baietel roman de 5 ani ucis de bunica in Anglia Parintii devastati Era cel mai fericit copil
Un băiețel român de 5 ani, ucis de bunică în Anglia. Femeia a fost reținută. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O familie de români din Anglia trece prin momente cumplite. Singurul lor copil, un băiețel de 5 ani, a fost ucis chiar de bunică, o româncă în vârstă de 49 de ani.

Importante publicații din insulă, precum The Sun, BBC sau Daily Mail au prezentat pe larg acest caz tragic.

ADVERTISEMENT

Băiețel român de 5 ani, ucis de bunică în Anglia. Femeia a fost reținută

Mario, așa cum îl chema pe copilul ucis, a fost înjunghiat de bunică într-un moment în care părinții săi erau la muncă.

Băiețelul a fost găsit cu răni grave în locuința sa din Poplar Road, în Earlsdon, Coventry, marți, 25 ianuarie. În ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță, el a fost declarat mort la fața locului. O autopsie efectuată ulterior a scos în evidență faptul că micuțul a murit în urma unei răni prin înjunghiere.

ADVERTISEMENT

Un angajat al Serviciului de Ambulanță din Coventry a declarat: ”La sosire, echipajele au descoperit un băiat în stare gravă. El primea deja îngrijiri medicale de la colegii din poliție. În ciuda eforturilor tuturor, a devenit evident că nu se poate face nimic pentru a-l salva pe băiat și a fost confirmat decesul la fața locului”.

Principala suspectă a acestei crime, bunica lui Mario, Elena Anghel, 49 de ani, era cea care îl îngrijea. Aceasta a fost arestată sub suspiciunea de crimă.

ADVERTISEMENT

Presa din Regat scrie că a fost reținută în temeiul Legii sănătății mintale. Prietenii familiei au explicat că femeia avea în mod regulat grijă de nepotul ei, după grădiniță, în timp ce părinții lui lucrau.

Reprezentanții Poliției din Coventry au declarat: ”Investigația noastră continuă cu privire decesul fulgerător al lui David-Mario. Ofițerii noștri specialiști îi susțin părinții și nu putem înțelege durerea pe care trebuie să o simtă. Gândurile noastre sunt cu ei.

ADVERTISEMENT

Comunitatea este șocată și întristată de moartea acestui băiat. Continuăm să îndemnăm oamenii să evite speculațiile pe rețelele de socializare sau să distribuie postări care ar putea, în cele din urmă, să sporească suferința familiei”.

Părinții, devastați după pierderea singurului lor fiu: ”Era cel mai fericit copil”

Părinții lui David, Cristina și Dorinel, îl descriu pe fiul lor ca fiind ”cel mai frumos și fericit copil din lume”, într-un omagiu preluat de presa britanică.

”Fiul nostru a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când se trezea și până când se culca. Avea atât de multă energie.

Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”, au transmis părinții lui Mario, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT
Tags: