News

Băieţelul aruncat de mamă de la balcon a deschis ochii şi l-a strigat pe tată. „Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta”

Botoșani: băiețelul aruncat pe geam de mama sa s-a trezit din comă și i-a vorbit tatălui. „Cea mai mare minune de la Dumnezeu”
16.09.2023 | 13:26
Baietelul aruncat de mama de la balcon a deschis ochii si la strigat pe tata Cea mai mare minune de la Dumnezeu el a facut minunea asta
În mod miraculos, micuțul Gabriel s-a trezit din comă profundă / Foto: captură, Gazeta de Botoșani
ADVERTISEMENT

Un băiețel de numai trei ani și-a revenit din comă, după două săptămâni de la o tragedie care a zguduit Botoșanii: mama acestuia, l-a aruncat de la geamului unui hotel, împreună cu fratele lui mai mic.

Internat în comă profundă

Luna trecută, Lorena Babi, o tânără mamă în vârstă de 23 de ani, și-a aruncat pe fereastră cei doi copii, Vladimir și Gabriel, dintr-un hotel din Botoșani. Din păcate, Vladimir, care ar fi împlinit doi ani, nu a supraviețuit rănilor. Celălalt copil, Gabriel, a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

ADVERTISEMENT

„Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă. Foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate nu sunt leziuni care sa poată fi rezolvate neurochirurgical”, a declarat medicul Marius Dabija.

Lorena Babi a fost internată la Spitalul Mavromati, la secția de psihiatrie. Ea nu figurează cu antecendente psihiatrice și, potrivit expertizei anchetatorilor, avea discernământ atunci când a comis îngrozitoarea faptă. Lorena Babi este cercetată pentru omor și tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Gabriel sau vestea cea bună

O speranță s-a ivit însă după această tragedie. Gabriel, băiețelul care a supraviețuit căderii în gol și care este internat la spitalul de pediatrie din Iași, și-a revenit după ce a stat în comă două săptămâni, scrie Gazeta de Botoșani.

Tatăl copilului, Alexandru Babi, nu și-a putut crede ochilor. „Cea mai mare minune de la Dumnezeu, el a făcut minunea asta! ”, a declarat el.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam la el şi îi dădeam să mănânce şi dintr-o dată l-am văzut câ râde, apoi a spus ‘papa’. A doua zi, la fel, râdea singur, a zis ‘tata’. Dintr-o dată a început să numere, cum o făcea şi acasă, de la 5 până la 10. Am rămas pur şi simplu blocat. Era foarte fericit”, potrivit sursei citate.

La fel de fericiți au fost și medicii care-l îngrijesc pe micuțul Gabriel. „Acest copil ne-a demonstrat că există speranţă acolo unde nu avem noi o speranţă. Ne oferă ei. Este un exemplu! Sperăm să aibă o evoluţie favorabilă, în continuare şi să se recupereze dacă nu 100 la sută măcar 90 la sută”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului de Pediatrie Iași.

ADVERTISEMENT

„Mă întreabă de copil și spune că-i pare rău”

Aflată acum în arest, Lorena Babi i-a cerut soțului ei fotografii cu cei doi copii. „Mă întreabă de copil cum e starea lui şi îmi spune mereu că îi pare rău de ce a făcut”, a spus soțul ei, Alexandru.

În mesajele trimise lui Alexandru, Lorena spune că bărbatul ar fi de vină pentru căsnicia ei eșuată, pentru că ea „a încercat totul” și că cel mai mare regret îl are pentru cei doi copii, care „nu au nici o vină” și pe care „nimeni nu o să-i iubească”.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Electric Castle 2024. Reacţia unui turist străin, aflat la a doua vizită în...
Electric Castle 2024. Reacţia unui turist străin, aflat la a doua vizită în ţara noastră. Ce iubeşte Kevin cel mai mult aici
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au...
Basmul lui Harry și al lui Meghan a luat sfârșit. Doar atât au rezistat
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”