Fotbal intern

Băieţii care AU BĂTUT în Ghencea: apărare din India, atac din Moldova

STEAUA - RAPID 0-1. Rapid a reuşit să producă una dintre cele mai mari surprize ale acestui campionat şi a cîştigat în Ghencea, scor 1-0, printr-un gol marcat de Marcel Gecov. Rezultat venit...
23.02.2015 | 00:03
Baietii care AU BATUT in Ghencea aparare din India atac din Moldova
ADVERTISEMENT

STEAUA – RAPID 0-1. Rapid a reuşit să producă una dintre cele mai mari surprize ale acestui campionat şi a cîştigat în Ghencea, scor 1-0, printr-un gol marcat de Marcel Gecov. Rezultat venit în condiţiile în care în faţa campioanei s-a aflat o echipă care s-a reunit în această iarnă, cu mulţi fotbalişti care nu mai jucaseră fotbal de multe luni. Toţi liberi de contract. FANATIK.RO îi prezintă pe fotbaliştii care au fost în teren:

STEAUA – RAPID 0-1. Milos Buchta: Portarul care a reuşit să termine fără gol primit în Ghencea a fost adus în această iarnă, după ce Gaz Metan Mediaş l-a lăsat liber de contract. În turul campionatului a prins doar şapte meciuri ca titular. Ultimul meci oficial l-a jucat pe 7 noiembrie, cu ASA Tîrgu Mureş, meci pierdut cu 2-0.

ADVERTISEMENT

STEAUA – RAPID 0-1. Cristi Săpunaru: Fundaşul dreapta nu mai avea echipă din luna august a anului trecut, cînd a fost dat afară de la Elche. De atunci pînă la semnarea contractului cu Rapid, în ianuarie, nu a avut nici un antrenament în cadru profesionist. Ultimul meci oficial jucat de el a fost în luna aprilie a anului trecut, cînd Elche pierdea la Madrid cu Atletico, scor 2-0.

STEAUA – RAPID 0-1. Aritz Borda: Fundaşul central a venit la Rapid la începutul acestei luni, după ce jucase şapte luni în India, la Muangthong United, în Thailanda. Ultimul meci oficial pentru el în Europa a fost pe 25 ianuarie 2014, pentru APOEL Nicosia, victoria cu 3-1 împotriva lui Aris Limassol.

ADVERTISEMENT

STEAUA – RAPID 0-1. Pavel Cmovs: Fundaşul central a venit în ianuarie de la Mumbai City, din India, de unde a jucat şase luni după transferul de la Levski Sofia. Ultima dată în India a jucat pe 10 decembrie, în deplasare cu North East, scor 1-1. Ultimul meci oficial în Europa a fost pe 22 februarie, în Levski – Slavia Sofia, scor 2-2. A fost scos apoi din lot şi dat afară după opt meciuri.

STEAUA – RAPID 0-1. Thomas Josl: Fundaşul stînga a venit şi el tot din India, de la North East United. A jucat oficial tot pe 10 decembrie, acelaşi meci dintre Mumbay North East şi Mumbay, scor 1-1. A prins doar un minut. Ultimul meci în Europa l-a avut pe 25 mai 2014, în Cehia, ca jucător al lui Pribram, înfrîngere 0-3 cu Jilhava.

ADVERTISEMENT

STEAUA – RAPID 0-1. Marcel Gecov: Autorul golului a fost jucătorul lui Slavia Praga pînă luna trecută, cînd i-a fost reziliat contractul. Ultimul meci oficial l-a jucat pe 20 septembrie 2014, înfrîngere cu Bohemians, scor 0-2. A jucat 44 de minute. Vicecampion mondial U20 cu Cehia.

STEAUA – RAPID 0-1. Aritz Garai: Are 34 de ani, iar în turul acestui sezon a jucat pentru Cordoba în Primera Division. Ultimul meci oficial pentru el a fost pe 23 noiembrie, cînd a prins patru minute cu Elche, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

STEAUA – RAPID 0-1. Rihairo Meulens: Olandezul originar din Curacao a venit la Rapid după ce i-a fost reziliat contractul cu Dordrecht, în prima ligă olandeză, în luna ianuarie. A jucat ultima dată pe 20 decembrie 2014, într-un meci cu Groningen, scor 1-1, cînd a prins 24 de minute.

STEAUA – RAPID 0-1. Daniel Pancu: Veteranul Rapidului va împlini în luna august 38 de ani. A debutat în Liga 1 în 1997, cînd portarul Stelei, Valentin Cojocaru, avea doar doi ani.

STEAUA – RAPID 0-1. Daniel Niculae: Nu mai jucase de aproape un an fotbal profesionist, după ce s-a despărţit tot de Rapid, cînd echipa era în Liga a II-a. Ultimul său meci oficial a fost contra lui CSMS Iaşi, în faza play-off pentru promovare, pe 31 mai 2014.

STEAUA – RAPID 0-1. Fred Benson: Atacantul Rapidului a jucat ultima dată în Moldova, pentru Sheriff Tiraspol. I-a fost reziliat contractul în această iarnă. Ultimul meci oficial l-a jucat pe 29 noiembrie, cu Milsam Orhei, scor 0-0.

STEAUA – RAPID 0-1. Rui Miguel: Fotbalistul care a dat pasa de gol a venit din Portugalia, de la Pacos Fereira, în septembrie. În turul campionatului a fost titular de doar şase ori.

STEAUA – RAPID 0-1. Alexandru Dan: Intrat în repriza a doua, Alexandru Dan este un fotbalist venit sub formă de împrumut de la Pandurii Tîrgu Jiu. În turul campionatului a bifat doar cinci meciuri.

STEAUA – RAPID 0-1. Andrei Cerlincă: Jucătorul venit din Liga a II-a, de la Rapid Suceava, a prins doar cîteva minute în Ghencea.

 

 

 

ADVERTISEMENT