Fotbal intern

“Băieții lui tati”! Vasile Miriuță s-a întâlnit în cantonamentul din Antalya cu foștii elevi de la CFR Cluj

Baietii lui tati Vasile Miriuta sa intalnit in cantonamentul din Antalya cu fostii elevi de la CFR Cluj

CFR Cluj a jucat astăzi al doilea meci de pregătire în cantonamentul din Antalya, în compania elvețienilor de la FC Zurich. La partidă a asistat și fostul antrenor al trupei din Gruia, Vasile Miriuță. Actualul tehnician al lui Hermannstadt a stat de vorbă preț de câteva zeci de secunde cu foștii săi elevi de la CFR Cluj.

Miriuță a luat loc în tribune la partida dintre CFR Cluj și FC Zurich. În pauza partidei, antrenorul celor de la Hermannstadt s-a salutat cu doi dintre veteranii lotului din Gruia, atacantul Billel Omrani și căpitanul formației clujene, Mario Camora.

Vasile Miriuță și Billel Omrani discută în pauza partidei dintre CFR și FC Zurich din Antalya
Vasile Miriuță și Mario Camora

Vasile Miriuță a asistat la amicalul din Antalya al foștilor săi elevi de la CFR Cluj

Vasile Miriuță nu a fost singur la partida lui CFR Cluj cu FC Zurich. Fostul tehnician al lui Dinamo a luat loc în tribunele stadionului cu cel pe care l-a înlocuit în Ștefan cel Mare, actualul selecționer Cosmin Contra. De asemenea, Adrian Boingiu, secundul lui Mirel Rădoi la naționala U21, a fost și el prezent în tribune. Cei trei au luat loc lângă directorul sportiv al campioanei României, Bogdan Mara. VEZI GALERIE FOTO

Vasile Miriuță i-a avut elevi pe Billel Omrani și Mario Camora la CFR Cluj în timpul sezonului 2016/2017, când fostul jucător de Bundesliga a condus de pe bancă trupa din Gruia. Miriuță a terminat cu CFR Cluj pe locul 4, asta deși a avut o suspendare de 6 puncte. În sezonul următor, tehnicianul a pregătit pentru o scurtă perioadă Concordia Chiajna, pentru ca mai apoi să preia Dinamo București, formație alături de care nu a reușit să prindă play-off-ul. Din acest motiv, Miriuță a fost demis din Ștefan cel Mare și înlocuit cu Florin Bratu.

Tehnicianul originar din Baia Mare a fost numit în acest sezon antrenor la FC Hermannstadt, iar în mandatul său formația sibiană a fost una dintre revelațiile primei părți a sezonului. „Trebuie să ai și șansă, să ai un pic de noroc. Așa suntem noi antrenorii, câte un an ai șansă, în celălalt nu ai”, a povestit Miriuță, într-un interviu pentru FANATIK. Pentru Hermannstadt urmează cinci runde de foc, în care vor întâlni chiar CFR în prima partidă, urmate de meciuri cu FCSB și U Craiova, dar și rivalele la play-off, Astra Giurgiu și Poli Iași.