Fotbal intern

Balaci, SCANDAL cu oficialii CSU. “Ăla e gazonul făcut de Mititelu!” De la ce a plecat conflictul!

Primăria din Craiova a organizat luni o întîlnire simbolică cu fostele glorii ale Craiovei pentru a-şi lua cu toţii la revedere de la stadionul "Ion Oblemenco". Pe gazonul arenei din Bănie au...
20.05.2015 | 12:23
Balaci SCANDAL cu oficialii CSU Ala e gazonul facut de Mititelu De la ce a plecat conflictul

Primăria din Craiova a organizat luni o întîlnire simbolică cu fostele glorii ale Craiovei pentru a-şi lua cu toţii la revedere de la stadionul “Ion Oblemenco”. Pe gazonul arenei din Bănie au fost prezenţi numeroşi foşti fotbalişt ai Ştiinţei din diferite generaţii. Printre ei, nume sonore din fotbalul oltean: Cârţu, Beldeanu, Negrilă, Pavel Badea, Aurică Beldeanu, Costică Donose,  Gheorghiţă Geolgău Silviu Lung,  Gabi Popescu, Nae Ungureanu. 

Ilie Balaci, marele absent!

De la marele eveniment au lipsit  Ilie Balaci şi Rodion Cămătaru. Contactat telefonic de FANATIK.RO, Balaci a atacat organizatorii evenimentului, spunînd  că a fost invitat destul de tîrziu la Craiova. “Nu mă mai miră nimic şi chiar m-am obişnuit cu astfel de faze. Pe mine m-a sunat să mă invite fostul magazioner, Ion Împuşcătoiu. Telefonul l-am primit extrem de tîrziu, iar eu aveam ceva programat la Sibiu. Însă nu mă mai miră nimic. Şi de FRF am fost invitat la o acţiune legată de meciul cu Italia printr-un SMS, normal că nu m-am dus! Apoi, am primit o invitaţie de la preşidenţia României, la FRF, iar cei de-acolo m-au sunat miraţi să mă întrebe de ce oamenii lui Iohannis mă caută la ei?! Păi, eu nu am fost măi oameni buni fotbalist care am aparţinut de FRF? Asta e situaţia”, a spus Balaci.

“Gazonul ăla a fost făcut de Mititelu!”

Balaci a taxat apoi actuala conducere de la CS U, spunînd că gazonul nu e al oraşului, ci al lui Adrian Mititelu. “Dacă stau să mă gîndesc eu nu am jucat deloc pe gazonul ăla. Acel gazon a fost făcut de Mititelu pe banii lui”, a încheiat Balaci.

Cristi Neamţu a fost uitat intenţionat?

Oficialii primăriei din Bănie au omagiat luni şi foşti fotbalişti ai Ştiinţei care au trecut în nefiinţă. Fostul portar al Ştiinţei, Cristi Neamţu, nu a fost trecut pe bannerele comemorative. “Intenţionat nu l-au trecut şi pe Neamţu, deoarece nu au vrut să-l asocieze pe acesta cu numele Peluzei Sud 97, gruparea cea mai numeroasă de suporteri ai FC Universitatea Craiova”, ne-a spus o sursă din Bănie.