Carousel hot news

VIDEO / Ilie Balaci îl desfiinţează pe Latovlevici! Propunere SURPRIZĂ pe postul de fundaş dreapta

Fostul mare internaţional Ilie Balaci consideră la Răzvan Raţ trebuie să fie titular în faţa lui Iasmin Latovlevici, deoarece fundaşul Stelei nu traversează o formă extraordinară. Mai mult,...
03.09.2014 | 17:54
VIDEO / Ilie Balaci îl desfiinţează pe Latovlevici! Propunere SURPRIZĂ pe postul de fundaş dreapta
Iasmin Latovlevici.
ADVERTISEMENT

Fostul mare internaţional Ilie Balaci consideră la Răzvan Raţ trebuie să fie titular în faţa lui Iasmin Latovlevici, deoarece fundaşul Stelei nu traversează o formă extraordinară. Mai mult, Balaci l-a făcut praf pe stelist, la FANATIK SHOW pe LOOK TV, despre care a afirmat că a făcut doar două partide bune în ultimul an.

“Latovlevici a fost în formă doar cu Ajax şi Dinamo. În rest nu l-am văzut niciodată jucînd bine. Este o diferenţă imensă între el şi Raţ. Nu înţeleg de ce nu a fost convocat Cristi Manea, de la Viitorul. Păi l-am chemat la amicale şi la oficiale, nu?”, a spus Balaci la FANATIK SHOW, la Look TV.

Balaci susţine că Rîpă ar fi meritat să se afle printre “tricolori”, avînd în vedere că a devenit titular la Steaua. “L-aş fi luat pe Rîpă la echipa naţională. Păi dacă Tamaş joacă fundaş central la echipa de club etapă de etapă, de ce să facem improvizaţii? Nu avem voie să facem aşa ceva la echipa naţională. În centru trebuie să joci cu Grigore, care e titular în Franţa, cu Tamaş. Chiricheş să stea pe bancă, el nu mai joacă de un an! Pintilii şi Prepeliţă la închidere, la mijloc Maxim, Budescu şi Chipciu, şi Marica în atac. Budescu este un fotbalist de ultimă pasă, foarte inteligent”, a spus Balaci.

ADVERTISEMENT
Loading the player…
Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri