Carousel hot news

După interviul din FANATIK, Balaci a fost invitat pe viaţă la meciurile din Giuleşti!

Directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, l-a contactat pe Ilie Balaci şi i-a transmis că de acum înainte are rezervat un loc la tribuna oficială a Stadionului Giuleşti-Valentin...
22.10.2013 | 17:03
După interviul din FANATIK, Balaci a fost invitat pe viaţă la meciurile din Giuleşti!

Directorul de imagine al Rapidului, Lucian Ionescu, l-a contactat pe Ilie Balaci şi i-a transmis că de acum înainte are rezervat un loc la tribuna oficială a Stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu. Totul a pornit de la o declaraţie a fostului fotbalist, care a afirmat, în FANATIK, că atunci cînd aude galeria formaţiei alb-vişinii îi vine să îşi pună ghetele şi să revină pe teren. “Regret că nu am jucat în Giuleşti. Sincer, cred că i-aş fi făcut să danseze de fericire de cînd se termina meciul pînă etapa următoare. I-aş fi făcut să alerge de drag pe calea ferată, nu de ură, cum şi-au alergat jucătorii. Sînt fantastici. Cînd îi aud cum cîntă, îmi vine să-mi pun ghetele în picioare şi să intru pe teren. Întotdeauna cînd mă duc pe Giuleşti, mă duc pentru galerie, să-i aud cum cîntă tot meciul”, a spus Balaci în FANATIK.

La rîndul său, fostul fotbalist al Universităţii Craiova a promis că, începînd cu partida Rapid-Petrolul Ploieşti, din optimile de finală ale Cupei României, va fi prezent la fiecare meci de pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, informează Mediafax.

Citeşte aici interviul-eveniment acordat pentru FANATIK de Ilie Balaci

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri