Carousel hot news

Îi fac ofertă OFICIALĂ? “Îl aşteptăm pe Ilie Balaci! El a jucat DOAR la noi!”

Pavel Badea crede în continuare în proiectul pe care îl conduce şi lasă o uşă deschisă veniirii marii legende a Universităţii, Ilie Balaci, în staff-ul echipei înfiinţate de Olguţa...
Autor: George Nistor | 05.12.2013 | 18:17
Îi fac ofertă OFICIALĂ?

Pavel Badea crede în continuare în proiectul pe care îl conduce şi lasă o uşă deschisă veniirii marii legende a Universităţii, Ilie Balaci, în staff-ul echipei înfiinţate de Olguţa Vasilescu.

„Ilie Balaci a fost idolul meu ca jucător. Am mare respect pentru el şi îmi pare sincer rău că a ezitat în a veni alături de noi. Pentru că dînsul ar fi trebuit să fie cel mai apropiat de noi pentru că a jucat numai sub titulatura de CS Universitatea. Eu îl respect mult pe nea Ilie şi în cazul în care ar dori să vină alături ar fi o maximă onoare pentru noi“, a spus Badea, joi, într-o conferinţă de presă.

Reacţia lui Badea vine după ce Ilie Balaci a dezvăluit la FANATIK SHOW că ar accepta o propunere de la CS U, dacă ar fi interesantă (VEZI DETALII)dar, mai ales, după ce între Adrian Mititelu şi Ilie Balaci au existat un schimb dur de replici (VEZI DETALII)

Vor oferi cadouri bătrînilor

În perioada următoare, jucătorii lui CS U Craiova vor demara o campanie de ajutorare a bătrînilor din cămine, oferindu-le cadouri de sărbători. “Vineri o să participăm la o acţiune la Căminul de Bătrîni, unde vor fi prezenţi şi componenţi ai echipei noastre. Pe 12 decembrie, copiii de la Centrul nostru de copii şi juniori îl vor avea pe Moş Crăciun alături. Pe 13 decembrie, vom fi la Liceul cu Program Sportiv Petrache Trişcu, pentru că noi, cei de la Universitatea, avem un parteneriat cu acest liceu, unde copiii craiovenilor care doresc să facă marea performanţă se formează, iar cei mai buni dintre ei vin la noi, la CS Universitatea“, a mai precizat managerul general.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!