Life

A apărut balada morții lui Petrică Mîțu Stoian: ”Pentru noi a însemnat totul”

Petrică Mîţu - Stoian a fost foarte iubit de colegii de breaslă și de oamenii de pretutindeni, dovadă că nu a fost uitat la aproape trei luni de la moartea sa neașteptată.
25.01.2022 | 08:02
A aparut balada mortii lui Petrica Mitu Stoian Pentru noi a insemnat totul
ADVERTISEMENT

Sica Marin, o interpretă de muzică populară din Galați, a lansat de curând balada morții regretatului interpret din Mehedinți. Melodia este compusă de artistă, dar nu este înregistrată în studio.

Versurile piesei sunt realizate pe negative „Coace, Doamne, prunele”, una dintre melodiile pe care regretatul Petrică Mîțu – Stoian obișnuia să o interpreteze des.

ADVERTISEMENT

Balada a apărut datorită aprecierii uriașe pe care Sica Marin i-a purtat-o regretatului solist, care a murit pe 6 noiembrie 2021, după un tratament post-Covid.

Balada morții lui Petrică Mîțu-Stoian. Cum sună melodia

Mai mult decât atât, Sica Marin regretă enorm pierderea atât de devreme a unuia dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu – Stoian nu a fost apropiat numai de solista din Galați, ci a însemnat enorm pentru întreaga breaslă, în care a lăsat un gol imens după plecarea la Ceruri.

Pentru noi a însemnat totul, mi-au plăcut foarte mult cântecele lui, l-am apreciat din toate punctele de vedere. N-am fost apropiați, ne-am văzut de câteva ori la emisiuni, dar l-am divinizat, mi-a plăcut enorm, vocea lui era superbă.

ADVERTISEMENT

Într-o fracțiune de secundă mi-a venit ideea să-i scriu câteva versuri, le-am făcut pe fugă, trebuia să mai adaug și alte lucruri. 

Îmi pare rău că s-a dus omul asta, regret că n-am mai apucat să fac măcar o poză cu el, cu toți artiștii am poze. Îmi părea așa rău când am auzit, o veste proastă, nici acum nu-mi vine să cred, vă spun cu mâna pe suflet.

ADVERTISEMENT

Așa i-o fi fost soarta, destinul, nu înțeleg ce s-a întâmplat… îmi pare foarte rău, d-asta am și făcut această melodie în memoria lui”, a declarat Sica Marin pentru starpopular.ro.

Cântăreața spune că nu se oprește aici și are în plan să mai lucreze puțin la versuri. De asemenea, vrea să înregistreze melodia în memoria lui Petrică Mîțu – Stoian.

În momentul de față versiunea baladei înregistrată cu telefonul mobil a adunat foarte multe aprecieri. Aproape 107.000 de oameni au ascultat deja piesa de pe Youtube.

ADVERTISEMENT