Fotbal intern

Cum a încalcat un arbitru din Liga 1 regulamentele FRF. “Deaconu le-a spus asta! Nu au scrupule!”

George Rădulescu este arbitrul care a făcut cele mai multe greşeli în ultimele runde din Liga 1 Betano. Centralul a intrat în dizgraţia lui Flavius Stoican la meciul dintre CFR Cluj şi CSM Poli...
07.11.2017 | 17:11
Cum a incalcat un arbitru din Liga 1 regulamentele FRF Deaconu lea spus asta Nu au scrupule

George Rădulescu este arbitrul care a făcut cele mai multe greşeli în ultimele runde din Liga 1 Betano. Centralul a intrat în dizgraţia lui Flavius Stoican la meciul dintre CFR Cluj şi CSM Poli Iaşi, iar în urmă cu trei etape a încălcat regulamentul când a decis ca partida dintre Sepsi şi Astra să continue chiar dacă nocturna picase de două ori.

Cristi Balaj, fostul arbitru din România, a vorbit despre situaţia în care se află George Rădulescu şi susţine că deciziile acestuia au fost dictate de vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu. Mai mult, Balaj a dezvăluit că Rădulescu nu ar fi avut dreptul să arbitreze în Liga 1 Betano şi a explicat motivele. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cristi Balaj, despre greşelile lui Rădulescu

“Rădulescu arbitrează după ce-a fost la Sepsi – Astra! Când, ştiu precis, el l-a sunat pe Sandu Deaconu. A vorbit cu Sandu Deaconu la meciul Sepsi – Astra! Sandu le-a spus să întârzie cât pot… A vorbit cu el la pauza meciului! Ştiu sigur, dar nu pot să spun mai mult că are probleme… Ştiu sigur! Va avea probleme cel care mi-a spus. E un arbitru asistent, dar îl dă afară. Nu pot să spun. Eu nu pot să-l protejez şi o să fie dat afară. Nu pot să-mi bat joc de viaţa unui om. Ăştia nu au scrupule!”, a spus Cristi Balaj, conform Telekomsport.ro.

“Era reugulamentul aşa, dacă ai peste 38 de ani nu ai voie să promovezi în Liga 1, dacă ai peste 35, nu ai voie în a doua. Şi Rădulescu a avut 38 de ani, deja trecea, şi Deaconu era preşedinte, au scos din regulament această prevedere şi le-a promovat pe Rădulescu, care e de acolo de la el, de la Clinceni”, a mai spus Balaj, conform sursei citate.

În sezonul 2017-2018, George Rădulescu a arbitrat următoarele opt partide:

CSM Poli Iaşi – Gaz Metan, scor 0 -0

Astra – Concordia, scor 1-0

Sepsi – CFR Cluj, scor 0-2

Juventus – CSM Poli Iaşi, scor 2-2

FCSB – Gaz Metan, scor 4-0

Viitorul – CSM Poli Iaşi, scor 5-2

Sepsi – Astra, scor 1-0

CFR Cluj- CSM Poli Iaşi, scor 1-0

George Rădulescu a fost ajutat de tuşierii Alexandru Cerei şi Alexandru Vodă.

Tags: