Nu-i dă nicio şansă lui Burleanu în faţa lui Ionuţ Lupescu. “Va fi istorie în fotbalul românesc!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
07/02/2018, 09:04
Nu-i dă nicio şansă lui Burleanu în faţa lui Ionuţ Lupescu. “Va fi istorie în fotbalul românesc!”

Fostul arbitru Cristi Balaj consideră că Răzvan Burleanu nu are nicio şansă să-şi păstreze postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), indiferent de persoana care va candida împotriva lui.

Mai mult, Cristi Balaj a recunoscut că îl va susţine pe Ionuţ Lupescu 100%, toate acestea dacă va decide să candideze la şefia FRF şi că o va face fără a aştepta vreo funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. 

Ce zice Cristi Balaj despre şefia FRF

“Nu cunosc toate datele care îl împiedică să dea un răspuns, dar eu am rezerve că va candida. Un motiv în plus să fim pregătiţi noi ceilalţi. Ionuţ Lupescu este una dintre cele mai bune soluţii pentru a dezvolta fotbalul în România, dar asta nu înseamnă că nu ar fi şi alte persoane capabile. Din punctul meu de vedere, dacă ţinem cont de ceea ce a făcut şi unde ajuns, fiind angajat în proiecte importante la UEFA, ar fi cel mai indicat. Dacă va spune nu, vom apela la alte soluţii. Există variante mult mai bune faţă de ceea ce există acum la FRF. Eu sunt una dintre ele. Aştept să văd ce va face Ionuţ Lupescu, pentru că trebuie să respecţi cuvântul dat. Dacă va spune da, 100% va avea sprijinul meu necondiţionat, aşa cum am promis în întâlnirile cu el.

Interesul meu personal e ca fotbalul să se dezvolte şi să scăpăm de oameni care confundă politica cu noţiunile de fair-play şi creşterea sănătoasă a fotbalului românesc. Nu am cerut nimic, îl voi sprijini necondiţionat. Nu înseamnă că voi şi primi ceva. Şi în 2014, când l-am sprijinit pe Gică Popescu, nu s-a discutat venirea mea la Comisia Centrală a Arbitrilor sau în FRF. Nu am cerut nimic. Mă consider realizat, mă simt împlinit şi nu am interese cum au unii din federaţie, care încearcă să rămână acolo”, a spus Balaj.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.