Balaj, viitorul candidat la FRF? “Mi-am pregătit un proiect, i-am cerut voie lui Gică Popescu”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
01/02/2018, 20:37
Balaj, viitorul candidat la FRF? “Mi-am pregătit un proiect, i-am cerut voie lui Gică Popescu”

Fostul arbitru a declarat că în maximum 10 zile va fi anunţat candidatul la Federaţia Română de Fotbal şi chiar el a lucrat la un proiect. Balaj a mărturisit şi că a luat unele idei din programul pe care Gică Popescu îl realizase odată cu candidatura sa din 2014, înainte de a fi încarcerat în Dosarul Transferurilor.

“În 10 zile trebuie să venim cu un candidat. Nu ascund că mi-am pregătit un proiect, i-am cerut voie lui Gică Popescu să iau din programul lui, mi s-a părut infinit mai un decât al lui Răzvan Burleanu. Atunci când va fi cazul să iau o decizie, o veţi afla”, a spus Cristi Balaj, lăsând de înţeles că se gândeşte tot mai serios să candideze la şefia FRF-ului.

Burleanu nu se lasă

Actualul şef al FRF este decis să candideze pentru un nou mandat: “Vreau să vă mulţumesc tuturor, dragi coechipieri care de vineri, 12 ianuarie, când am anunţat data alegerilor la preşedinţia FRF, şi până azi dimineaţă v-aţi arătat susţinerea pentru mine şi echipa noastră!

În doar 14 zile, sunt deja 182 de membri FRF care şi-au arătat susţinerea ca să continuăm împreună! Cele 182 de propuneri de candidatură la preşedinţia FRF venite pe numele meu din partea cluburilor şi asociaţiilor judeţene pe care le reprezentaţi înseamnă pentru mine cea mai bună dovadă că ceea ce am făcut în aceşti patru ani a contat pentru dumneavoastră!

Mă bucur enorm că în ciuda atacurilor şi jignirilor străine de fotbal, în faţa minciunilor care au vrut să ne dezbine, demonstrăm că realitatea este întotdeauna mai puternică decât ficţiunea construită de guralivi şi trompete. Luni, 5 februarie, voi reveni cu o postare legată de numărul propunerilor de candidatură, pentru că acestea continuă să sosească şi vreau să le mulţumesc de fiecare dată tuturor celor care mă susţin”, spune Burleanu.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.