ADVERTISEMENT
Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. Ajunsese la MILA suporterilor: 3 mese pe zi!

Lucian Bălan a decedat joi, în urma unei supradoze cu medicamente. Fostul cîştigător al Cupei Campionilor Europeni nu o ducea tocmai bine, el pierzîndu-şi familia şi averea din cauza patimii...
Autor: Cristian Blanuta | 13.11.2015 | 16:46
S-A SINUCIS BĂLAN. Ajunsese la MILA suporterilor: 3 mese pe zi!

Lucian Bălan a decedat joi, în urma unei supradoze cu medicamente. Fostul cîştigător al Cupei Campionilor Europeni nu o ducea tocmai bine, el pierzîndu-şi familia şi averea din cauza patimii pentru alcool şi cazinouri.

ADVERTISEMENT

Rămas falit, Bălan a cerut şi a primit ajutor din mai multe părţi, una dintre persoanele care l-a ajutat fiind Gheorghe Mustaţă, fostul şef al galeriei Stelei, actualmente aflat în detenţie.

Sursele FANATIK.RO susţin că, în cursul anulului 2014, ex-liderul celei mai titrate galerii din România îi oferea “Piticului” trei mese pe zi plus diferite sume de bani, atunci cînd Bălan se afla la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

De altfel, Lucian Bălan a participat la mai multe meciuri ale roş-albaştrilor şi a luat loc pe scaunele rezervate Peluzei NORD Steaua.

A fost concediat de Gigi Becali

După ce s-a retras din activitate, fostul mijlocaş stelist a dus o viaţă grea. Cum şi-a irosit toţi banii acumulaţi în perioada sa de glorie pe alcool şi jocuri de noroc, înglodat în datorii, el a fost părăsit de familie şi a rămas fără locuinţă.

ADVERTISEMENT

În anul 2010, la venirea pe banca tehnică a grupării din Bulevardul Ghencea, Victor Piţurcă i-a oferit o mînă de ajutor fostului său coleg şi i-a cerut lui Gigi Becali să-l numească antrenor la grupele de copii şi juniori.

“Piţi” nu a stat prea mult la Steaua, iar, la scurtă vreme, latifundiarul din Pipera l-a dat afară pe Bălan, pe motiv că se prezenta sub influenţa băuturilor alcoolice la antrenamentele juniorilor.

ADVERTISEMENT

Alte două tentative de suicid

În anii 2004 şi 2010, Lucian Bălan a mai avut două tentative de suicid. De fiecare dată, însă, mama sa l-a găsit la timp, iar medicii au intervenit şi i-au salvat viaţa.

A treia încercare i-a fost fatală. Doctorii de pe ambulanţă au vrut să-l resusciteze, dar degeaba, emblematicului fotbalist roş-albastru nu i-au mai fost readuse bătăile inimii.

ADVERTISEMENT

2 trofee europene (Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei) a cucerit Bălan cu Steaua

17 goluri a marcat în Divizia A, în 232 de partide

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!