Fotbal intern

Bălan, final de scandal:”I s-a propus prelungirea!”/”Da, dar îl amendăm!”

Adrian Bălan întâmpină mari probleme după ce a reuşit să înscrie golul celor de la FC Voluntari din meciul disputat pe terenul Stelei, scor 1-2. Atacantul în vârstă de 27 de ani a înscris...
20.07.2017 | 15:01
Balan final de scandalI sa propus prelungireaDa dar il amendam

Adrian Bălan întâmpină mari probleme după ce a reuşit să înscrie golul celor de la FC Voluntari din meciul disputat pe terenul Stelei, scor 1-2. Atacantul în vârstă de 27 de ani a înscris în poarta lui Florin Niţă în minutul 55, iar acesta a arătat gesturi obscene lui Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, şi nu a ezitat să-l înjure.

FANATIK.RO a anunţat că antrenorul Claudiu Niculescu şi oficialii formaţiei FC Voluntari au decis să-l suspende pe Adrian Bălan pentru trei luni după gestul făcut spre tehnicianul echipei din ilfovvezi detalii.

În apărarea lui Adrian Bălan a sărit Anamaria Prodan, agentul fotbalistului de la FC Voluntari. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit pentru FANATIK.RO că atacantul şi-a cerut scuze de la cei din staff-ul ilfovenilor şi că acesta nu doreşte să plece de la FC Voluntari, echipă care i-a propus şi prelungirea contractului. Mai mult, Anamaria Prodan face o comparaţie între conflictul Bălan-Niculescu şi Mircea Lucescu-Taribo West.

Bălan, suspendat de Voluntari. “În fotbal sunt orgolii!”

“Bălan este un atacant incredibil. Este capricios ca toţi jucătorii şi mai ales atacanţii de valoare. Am discutat cu el despre acest incident şi îi pare foarte rău. Şi-a cerut scuze tuturor. În fotbal sunt orgolii şi mai ales între bărbaţi. Claudiu Niculescu este fost atacant, şi el foarte capricios. Jucătorii mari sunt capricioşi. Ca antrenor trebuie să ai abilitatea să eviţi elegant astfel de incidente.

Îmi aduc aminte de Mircea Lucescu… când a fost înjurat de un jucător (n.r. Taribo West, fostul jucător de la Inter Milano care i-a aruncat tricoul în faţă lui Mircesa Lucescu, supărat că a fost înlocuit), s-a prefăcut că nu aude, l-a luat pentru o discuţie privată şi i-a explicat…Ştiţi cine era jucătorul, un fotbalist uriaş şi un antrenor la fel în ziua dr azi.

Cred că trebuie să stea de vorba ca între bărbaţi şi să-şi clarifice problemele. Bălan regretă aceste lucruri şi nu îşi doreşte să părăseasca clubul cum se vehiculează. Dan Leasă i-a propus prelungirea contractului în condiţii foarte bune. Respectăm clubul şi sperăm să nu se mai repete aşa ceva”, a spus Anamaria Prodan, agentul lui Adrian Balan.

Când se va decide soarta lui Bălan

Contactat de FANATIK.RO, Dan Leasă, managerul general al celor de la FC Voluntari, a vorbit despre situaţia lui Adrian Bălan şi a oferit detalii în ceea ce priveşte viitorul jucătorului.

“Este adevărat că i-am propus prelungirea contractului. Asta s-a întâmplat înaintea incidentului care a avut loc în timpul meciului cu Steaua, dar rămâne valabilă oferta de prelungire. Adrian Bălan este un jucător valoros, un jucător pe care noi ne bazăm şi ne dorim ca el să rămână la FC Voluntari”, a spus Dan Leasă. Întrebat dacă Adrian Bălan o să fie iertat de oficialii echipei din Ilfov, managerul general a răspuns: “În următoarele zile va avea loc o şedinţă a Consiliului Director de la FC Voluntari, iar aceştia, împreună cu Claudiu Niculescu, vor lua o decizie în ceea ce îl priveşte pe Bălan. Momentan el este suspendat 3 luni, dar se va lua o decizie în şedinţă. Consiliul Director şi Claudiu Niculescu vor decide dacă va scădea suspendarea sau nu. Atunci se vor pune la un acord şi în ceea ce priveşte amenda pe care o va primi jucătorul”.

Bălan, suspendat de Voluntari. “Tatăl său a decedat intoxicat!”

Şi Claudiu Niculescu a vorbit despre incidentul pe care l-a avut cu Adrian Bălan şi a explicat de ce a luat decizia de a-l trimite pe atacantul în vârstă de 27 de ani la echipa secundă după ce a înscris golul de 1-1 (scor final 1-2) din meciul cu Steaua – vezi detalii.

FANATIK.RO a aflat trista poveste de viaţă a lui Adrian Bălan. Tânărul atacant şi-a pierdut tatăl după un tragic eveniment, iar toate detaliile au fost oferite de Tănase Dima, preşedintele grupării Sporting Piteşti – vezi detalii.

Pentru FC Voluntari, Adrian Bălan a evoluat în 86 de partide, a înscris 30 de goluri şi a oferit 8 pase decisive. Pe parcursul carierei, atacantul în vârstă de 27 de ani a mai evoluat pentru Dinamo II şi Metalul Reşiţa.

500.000 de euro este cota lui Bălan, conform transfermarkt