ADVERTISEMENT
Carousel hot news

S-A SINUCIS BĂLAN. Steaua ’86, în DEPRESIE! “Nu ştiu cît mai rezist!”

S-A SINUCIS BĂLAN. Tragedia care a cuprins Steaua prin sinuciderea lui Lucian Bălan, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei şi din echipa care a reuşit cea mai mare...
Autor: Adrian Dumitru | 13.11.2015 | 00:00

S-A SINUCIS BĂLAN. Tragedia care a cuprins Steaua prin sinuciderea lui Lucian Bălan, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei şi din echipa care a reuşit cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc, cîştigarea Cupei Campionilor, l-a copleşit pe Viorel Turcu, prieten şi fost coleg al mijlocaşului.

ADVERTISEMENT

S-A SINUCIS BĂLAN. Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Lucian Bălan, Viorel Turcu, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, că ultimul dialog cu fostul mijlocaş al campioanei a avut loc cu două seri înainte de tragicul eveniment.

DRAMA CARE L-A DISTRUS COMPLET PE BĂLAN!

Viorel Turcu şi-a revenit cu greu după primirea veştii, acesta nedorind să creadă că prietenul său a decis să îşi pună capăt zilelor! “Cum a murit? Cine? Lucică? Nu cred! Nu vreau să cred! Nu se poate, domne…”, a fost prima reacţie a fostului stelist, care la rîndul său trece prin drame personale greu de suportat. “Nu înţeleg de ce a făcut aşa ceva, nu ştiu ce l-a împins. În urmă cu două seri m-a sunat şi mi-a transmis să fiu puternic, să rezist chiar dacă am suferit atît în viaţa asta. Nu pot să cred, chiar nu pot să cred…”, a declarat, siderat, Turcu.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu cît mai rezist”

 S-A SINUCIS BĂLAN. Drama soldată cu sinuciderea lui Lucian Bălan are o în spate o serie de gînduri negre şi de evenimente care au măcinat sufletul unui om trecut prin încercările vieţii. Viorel Turcu a făcut o declaraţie şocantă pentru FANATIK.RO, acesta lăsînd să se înţeleagă că gîndurile negre îl pot cuprinde şi pe el din cauza problemelor cu care se confruntă de mai mulţi ani.

A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ! “PITICULE…”

“Nu înţeleg de ce viaţa asta este aşa. Se spune că Dumnezeu nu îţi dă mai multe decît poţi suporta, dar cît îţi dă? Lucică mă încuraja pe mine şi el ia această decizie? Era în depresie, îmi spunea că e greu că i-a murit mama, că a divorţat…Nici eu nu mai ştiu cît suport, am avut parte de atîtea evenimente. Am pierdut un copil, mi-am pierdut picioarele, iar acum soţia. E greu…”, a încheiat Viorel Turcu.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!