Fotbal intern

Reacţia lui Niculescu după ce a fost înjurat de Bălan după golul cu Steaua: “Am fost ŞOCAT”

UPDATE, ora 21:34 / Claudiu Niculescu a vorbit după suspendarea de 3 luni a lui Bălan spunând că a fost şocat de gestul fotbalistului: ...
20.07.2017 | 00:17
Reactia lui Niculescu dupa ce a fost injurat de Balan dupa golul cu Steaua Am fost SOCAT
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:34 / Claudiu Niculescu a vorbit după suspendarea de 3 luni a lui Bălan spunând că a fost şocat de gestul fotbalistului: 

“Nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva. Ieri, la antrenament i-am spus decizia şi i-am demontat toate nemulţumirile. Nu am nimic cu absolut niciun jucător. Eu îmi respect jucătorii. La pauză l-am certat şi pe el şi pe Lazăr, fără jigniri. Asta este rolul meu.

ADVERTISEMENT

I-am certat, dar de acolo până să spui că am ceva cu tine e cale lungă.De 17 meciuri de când sunt eu la Voluntari, într-un singur meci a fost rezervă.

Eu am văzut antrenori care îşi umilesc jucătorii. Ieri, la 48 de ore după meci a realizat gravitatea faptei sale că este incredibil că face în 2017.Jucătorii pot să spună orice problemă au”, a declarat Niculescu.

ADVERTISEMENT

După ce Adrian Bălan a înscris golul celor de la FC Voluntari în meciul disputat pe terenul Stelei, scor 1-2, în minutul 55 al meciului de pe “Naţional Arena”, în prima etapă din sezonul 2017-2018 din Liga 1 şi l-a înjurat pe Claudiu Niculescu, oficialii formaţiei din Ilfov au decis să-l taxeze pe atacantul în vârstă de 27 de ani.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, oficialii echipei FC Voluntari au hotărât că gestul făcut de Adrian Bălan la adresa antrenorului Claudiu Niculescu după golul înscris în poarta lui Florin Niţă a fost inadecvat şi au decis să-l suspende pentru trei luni.

ADVERTISEMENT

După ce atacantul celor de la FC Voluntari a înscris golul de 1-1 în minutul 55, antrenorul Claudiu Niculescu a decis să-l schimbe 20 de minute mai târziu. “El îşi bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă”a zis Adi Bălan, atunci când preşedintele clubului ilfovean, Dan Leasă, i-a cerut socoteală în legătură cu incidentul – vezi detalii.

Iată ce a declarat Bălan după meciul cu Steaua

“Trebuia să ne închidem ca să nu primim gol, dar nu am reuşit. Steaua ne-a supus unei presiuni constante pe tot parcursul meciului. Noi nu voiam să pierdem aici, să luăm un punct, dar aşa a fost să fie, să pierdem în ultimul minut. Se vor întoarce, sigur, şi pentru noi”, a spus Bălan pentru Dolcesport, după finalul partidei cu Steaua.

ADVERTISEMENT

George Galamaz, directorul sportiv al celor de la Voluntari, nu a dorit să comenteze pentru FANATIK. “Nu pot să vă ofer informaţii. Discutaţi cu managerul general”, cel care nu a putut fi contactat.

Balan suspendat dupa ce a dat gol Stelei. Cat sta pe bara

500.000 de euro este cota lui Bălan, conform transfermarkt

ADVERTISEMENT