Fotbal intern

Adrian Balan, ofertă din Italia după ce a fost suspendat de Claudiu Niculescu. Unde poate ajunge atacantul

Adrian Bălan, atacantul celor de la FC Voluntari, a fost suspendat de către Claudiu Niculescu după meciul disputat în faţa celor de la Steaua, scor 2-1. Fotbalistul a înscris singurul gol al...
31.07.2017 | 09:31
Adrian Balan oferta din Italia dupa ce a fost suspendat de Claudiu Niculescu Unde poate ajunge atacantul

Adrian Bălan, atacantul celor de la FC Voluntari, a fost suspendat de către Claudiu Niculescu după meciul disputat în faţa celor de la Steaua, scor 2-1. Fotbalistul a înscris singurul gol al ilfovenilor, iar în momentul în care a reuşit să-l învingă pe Florin Niţă, Bălan s-a îndreptat către banca tehnică a Voluntariului şi l-a înjurat pe Niculescu – vezi detalii. 

Deşi Claudiu Niculescu a decis să-l suspende pentru o perioadă de trei luni şi l-a trimis la echipa a doua, Adrian Bălan nu duce lipsă de oferte. Atacantul formaţiei FC Voluntari se află în atenţia cluburilor italiene din liga a 2-a. Conform tuttomercatoweb.com, Salernitana şi Carpi se bat pentru semnătura fotbalistului român.

Adrian Bălan transfer. FC Voluntari i-a propus prelungirea 

Pe lângă interesul celor două echipe din liga a 2-a din Italia, FC Voluntari i-a făcut deja o propunere de prelungire a contractului lui Adrian Bălan, iar impresarul atacantului, Anamaria Prodan, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că jucătorul este interesat de oferta venită din partea echipei din Liga 1 – vezi detalii. 

Adrian Bălan este cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro. A ajuns la FC Voluntari în 2013, după ce a mai evoluat pentru formaţiiile FC Dinamo Bucureşti II, Damila Măciuca şi CS Ştefăneşti. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a jucat pentru FC Voluntari în 86 de meciuri, a înscris 30 de goluri şi a oferit 8 pase decisive.

Balan transfer. Suspendat de Voluntari, aproape de Italia

FC Voluntari – FC Botoşani va avea loc vineri, 4 august, de la ora 21:00, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Toate meciurile echipelor romnâneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.