Fotbal intern

Bălănescu, secretarul general al dinamoviștilor: „Cred că vom învăţa ungureşte în următoarea perioadă”

28.09.2018 | 12:59
Balanescu secretarul general al dinamovistilor Cred ca vom invata ungureste in urmatoarea perioada

Secretarul general al clubului Dinamo, Bogdan Bălănescu, spune că jucătorii săi vor ajunge să înveţe limba maghiară după ce vor întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe în campionat şi Csikszereda Miercurea Ciuc, în optimile de finală ale Cupei României.

“O tragere bună pentru Dinamo, avem obiectiv câştigarea cupei şi cred că adversarul este unul accesibil. Dar ştiţi cum e, în Cupa României se poate întâmpla orice, însă sper să nu se întâmple cu noi. Noi sperăm ca Niculescu să mai câştige o cupă. El va trebui să redreseze întâi situaţia din campionat, după care va urma acest joc din Cupa României. Trebuie să câştigăm. Sperăm să confirme tradiţia în Cupa României şi la Dinamo. Vom juca şi cu Sepsi în campionat şi cu Csikszereda în cupă, cred că o să învăţăm ungureşte în luna asta”, a spus Bogdan Bălănescu imediat după tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României, de la Casa Fotbalului.

Bălănescu, secretarul general al dinamoviștilor, mulțumit de tragerea din Cupă! Meciul de fotbal dintre Dacia Unirea Braila si Dinamo Bucuresti din saisprezecimile de finala a Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Otelul din Galati, marti, 25 septembrie 2018. © FOTO: Sorin Pana / Sport Pictures
Câinii sunt pe locul 10 în clasamentul Ligii 1 Betano cu zece puncte acumulate

Bălănescu, secretarul general al dinamoviștilor, mulțumit de tragerea din Cupă!

Dinamo nu stă bine deloc în clasamentul Ligii 1 Betano. Echipa este abia pe locul 10 cu zece puncte strânse în primele nouă jocuri ale sezonului. Trei victorii, un rezultat de egalitate și nu mai puțin de cinci înfrângeri au până acum câinii care s-au despărțit de antrenorul Florin Bratu. Acesta a fost îndepărtat de la echipă în urma unui conflict avut cu mijlocașul Dan Nistor. Conducerea a ajuns la o înțelegere cu Bratu care și-a reziliat contractul.

Sepsi, adversara câinilor este una din revelațiile acestui sezon. Formația din Sfântu Gheorghe a ajuns a patra în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 15 puncte acumulate până în acest moment. Patru victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri au elevii lui Eugen Neagoe. Mai mult de atât, cei de la Sepsi sunt la numai trei puncte distanță de liderul campionatului FCSB. Trupa lui Nicolae Dică  a strâns până acum 18 puncte.

10 puncte a adunat Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano