Fotbal intern

VIDEO. Ce GOLAZO! Fără Budescu, FCSB şi-a găsit un nou “TUNAR”

UPDATE / "Mă bucur că am marcat, dar sunt mai fericit pentru calificare. Apărarea a fost criticată de alţii, deşi nu trebuia. Am dat multora peste nas. Am jucat pentru noi, pentru familiile...
03.08.2017 | 00:12
VIDEO Ce GOLAZO Fara Budescu FCSB sia gasit un nou TUNAR

UPDATE / Mă bucur că am marcat, dar sunt mai fericit pentru calificare. Apărarea a fost criticată de alţii, deşi nu trebuia. Am dat multora peste nas. Am jucat pentru noi, pentru familiile noastre, pentru suporteri. Acest meci ne-a arătat că putem să trecem peste orice. Vreau un adversar de care să putem trece. A fost decizia lui Pinti să îi dea banderola lui Alibec şi am demonstrat că suntem un grup unit”, a declarat Mihai Bălaşa după meci.

FCSB s-a impus în cele din urmă la Plzen cu 4-1 şi şi-a asigurat calificarea în faza play-off a Ligii Campionilor. Formaţia pregătită de Nicolae Dică are asigurată cel puţin prezenţa în grupele Ligii Europa.

FCSB a deschis scorul la Plzen după un gol senzaţional, marcat de Mihai Bălaşa, dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral stânga. Fundaşul adus din Italia a reuşit să transforme cu o execuţie de excepţie, şut în forţă, care s-a dus direct în vinclul porţii apărate de Bolek.

Bălaşa s-a demonstrat deja un fotbalist excelent la lovituri libere. A bătut excelent şi în partida contra celor de la CSU Craiova, două lovituri libere, una încheiată cu reuşita lui Gnohere, după respingere, şi una care a lovit bara şi a fost, în cele din urmă, respinsă în corner de Calancea.

Bălaşa a reuşit să-l suplinească astfel pe Budescu, magicianul celor de la FCSB, care a marcat cu o execuţie excelentă, din lovitură liberă, de la 25 de metri, cu un şut în vinclul porţii lui Bolek. La pauză, FCSB conduce pe terenul ce la Viktoria Plzen, scor 1-0, prin golul lui Bălaşa, scor la care formaţia pregătită de Nicolae Dică ar fi calificată în faza playoff a Ligii Campionilor.