Fotbal intern

Balauru FĂRĂ CAP: “Mi-am înjurat colegii! De ce am luat roşu?!”

FC Voluntari a pierdut 1-3 cu FC Botoşani, echipa antrenată de Claudiu Niculescu terminând meciul în 9 oameni după eliminările lui Răuţă şi a lui Balauru. Ilfovenii au criticat maniera de...
05.08.2017 | 11:40
Balauru FARA CAP Miam injurat colegii De ce am luat rosu

FC Voluntari a pierdut 1-3 cu FC Botoşani, echipa antrenată de Claudiu Niculescu terminând meciul în 9 oameni după eliminările lui Răuţă şi a lui Balauru. Ilfovenii au criticat maniera de arbitraj a lui Haţegan, Balauru fiind cel mai virulent dintre cei care l-au acuzat pe arbitrul partidei că a greşit în meciul de la Ploieşti. Balauru a făcut chiar declaraţii incredibile, explicând că el doar şi-a înjurat coechipierii, nu adversarii!

Am primit cartonaş roşu, am întrebat pe tuşier de ce, dar n-am primit nicio explicaţie. Ne-a supărat foarte tare că am primit golul acela din ofsaid, înainte de pauză. N-am înjurat niciun arbitru. Pot să mă uit oriunde din teren, e normal să mai înjur. Mai înjur şi colegii, dar n-am înjurat arbitrul”, a declarat Dragoş Balauru după meciul FC Voluntari-FC Botoşani 1-3. Balauru a dovedit, astfel, o necunoaştere crasă a regulamentului, care spun că nu ai voie să-ţi înjuri nici coechipierii, nici adversarii.

Balauru Voluntari – Botosani 1-3. “Am făcut prea multe greşeli”

E normal să fii dezamăgit. Marţi cu Viitorul vrem să scoatem mai mult. Nu vreau să comentez arbitrajul. Nu vreau să dau vine pe asta. Nu e treaba mea, e important ce s-a întâmplat fotbalistic vorbind. Totul s-a rupt când am luat al doilea gol înainte de pauză. Ne-au surprins şi au dau şi golul trei. Puteam să pierdem la un scor mai mare. Pentru noi urmează o perioadă dificilă”, a declarat Vasile Maftei la finalul meciului de la Ploieşti.

“Am făcut un meci slab. Botoşani e o echipă foarte organizată, greu de depăşit. Despre arbitraj vorbesc conducătorii clubului. E dureros că am pierdut primul meci acasă. Am avut şi două eliminări. Urmează două meciuri grele şi am mulţi indisponibili. Am făcut prea multe greşeli. Nu am fost atent, dar nu cred că a înjurat arbitrul. Nu e normal să înjuri arbitrii. Nu din cauza arbitrilor am pierdut în seara asta”, a precizat Claudiu Niculescu după înfrângerea cu FC Botoşani.