Life

Bâlbâielile lui Ionuț Popa nu i-au convins pe coechipierii de la Survivor România! ”Spartanul”, pus la zid: „A ales să-și voteze prietenul”

Ionuț Popa și Alex Nedelcu au purtat o discuție deloc clarificatoare în camp-ul de la Survivor România, după ce cel supranumit Spartanul l-a nominalizat pe fostul fotbalist.
17.05.2022 | 21:08
Balbaielile lui Ionut Popa nu iau convins pe coechipierii de la Survivor Romania Spartanul pus la zid A ales sasi voteze prietenul
Ionuț Popa, concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toți concurenții de la Survivor România și-au dat cu părerea despre unde de șoc pe care a produs-o nominalizarea lui Ionuț Popa în ediția din 16 mai 2022.

Ionuț Popa, bâlbâieli privind motivul pentru care l-a nominalizat pe Alex Nedelcu la Survivor România

Alex Nedelcu a repetat ceea ce a declarat în consiliu, și anume că nu se aștepta să fie nominalizat de Ionuț, cel pe care l-a considerat prietenul său. Ionuț a vorbit din nou despre alegerea pe care a făcut-o, fără să reușească să îi convingă pe ceilalți de decizia pe care a luat-o ori de ce stă în spatele ei.

ADVERTISEMENT

Dacă la consiliu Ionuț spunea că așa a simțit să nominalizeze, în camp a schimbat motivul. A zis ba că nu a vrut să propună o fată, ba că a vrut să îl scoată pe unul dintre rivali deoarece el privește concursul din perspectivă individuală.

Un alt motiv, al treilea pe care l-a invocat Popa a fost faptul că Nedelcu nu a adus niciun punct în meciul pentru imunitate.

ADVERTISEMENT

Bâlbele lui Ionuț și felul în care aproape că s-a răstit la Nede i-a debusolat atât pe cei din tabăra Tigrilor cât și pe cei din tabăra Vulturilor.

„Faptul că Nede m-a făcut Iuda, este problema lui. Consider că m-a jignit. Te asigur că nu tu ești cel mai bun. Până la urmă suntem într-o competiție”, a spus Ionuț Popa.

ADVERTISEMENT

„Ionuț avea de unde să aleagă”

„Ionuț avea de unde să aleagă. Avea trei opțiuni mari și late. Nedelcu, Ștefania și Oana. Totuși, a ales să-și voteze prietenul.

A zis că așa a simțit. Ce l-a determinat să simtă asta? Cred că nu crede în prietenie atât de tare cât crede Nede. Nede era mai periculos pentru el decât o fată”, a comentat de pe margine Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

„E un sentiment ciudat. Sunt supărat. Survivor te surprinde și în mod neplăcut. Nu foamea e dușmanul tău cel mai mare, mai sunt și alții pe lângă”, a spus Nedelcu, vizibil dezamăgit.

 

ADVERTISEMENT