Life

Balcon scos la închiriere pentru Untold 2022! Cât cere proprietarul pentru patru zile

Un tânăr inventiv și cu dorința de a face bani din Cluj Napoca a văzut o oportunitate de neratat odată cu începerea festivalului Untold: și-a închiriat balconul. Iată cât cerea acesta pentru cele patru zile de festival.
04.08.2022 | 12:36
Balcon scos la inchiriere pentru Untold 2022 Cat cere proprietarul pentru patru zile
Balcon scos la închiriere pentru Untold 2022! Cât cere proprietarul pentru patru zile. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Cluj a văzut o oportunitate de neratat pentru a face bani, cu ocazia faimosului festival Untold. Acesta și-a scos la închiriere balconul apartamentului unde stă.

Balcon scos la închiriere pentru Untold! Cât cere proprietarul

Festivalul Untold este unul dintre cele mai faimoase, iar mulți tineri își doresc să ajungă aici. Prețurile sunt foarte mari în Cluj,  iar cererea de cazare este foarte mare, astfel că un tânăr inventiv a decis să profite de dorința oamenilor de a participa la faimosul festival Untold pentru a face bani.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta a decis să își scoată la închiriere o parte din apartamentul în care locuiește. Nu, nu este vorba despre o cameră din casa lui, ci despre balconul locuinței sale, pe care l-a amenajat  pentru cineva care vrea să stea acolo pe perioada Untold care are loc între 4 și 8 august, la Cluj.

Tânărul respectiv a stârnit amuzament și foarte multe comentarii, mai ales din cauza prețului pe care acesta l-a cerut pentru a închiria balconul pe durata celor patru zile cât durează festivalul Untold.

ADVERTISEMENT

”De închiriat pe perioada Untold 4-8 august, preț 240 euro”, se arată în anunțul de pe Facebook.

Cum arată balconul
Balcon scos la închiriere pentru Untold! Cât cere proprietarul. Foto: Facebook

Ce primești de 240 de euro în Cluj

Luxul pe care îl oferă pentru cei 1200 de lei pentru patru zile este format dintr-o saltea și niște perne așezate pe un balcon foarte mic, pe care abia au încăput.

ADVERTISEMENT

Desigur, comentariile răutăcioase nu au întârziat să apară, iar cineva chiar îi solicita tânărului respectiv să crească prețul la 500 de euro pentru că este un adevărat lux ceea ce oferă.

Mai mult, un utilizator de Facebook amuzat întreba chiar dacă în prețul respectiv intră și locul de parcare.

ADVERTISEMENT

„Aici cred ca și-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, ”500€ că e lux”, ”Acuș ajung acolo. Poate mai prind oferta”, ”Să ne zici, te rog, dacă primești oferte”, ”240 € e preț redus doar pentru că e Untold?”, ”Garanție cereți?”, ”Cu loc de parcare?”, au scris oamenii pe rețelele de socializare.

Totuși, din emoticoanele amuzate, putem înțelege că proprietarul de apartament a făcut, de fapt, o glumă, având în vedere faptul că prețurile din Cluj sunt foarte mari.

ADVERTISEMENT
Tags: