Life

Balconul din Brăila care i-a lăsat pe toți mască. E chiar amuzant motivul pentru care oamenii se fotografiază cu el

Terasa din Brăila care a devenit virală pe Internet. De ce se fotografiază oamenii când ajung lângă clădirea veche pe care se află.
30.05.2023 | 19:13
Balconul din Braila care ia lasat pe toti masca E chiar amuzant motivul pentru care oamenii se fotografiaza cu el
Terasa din Brăila care a devenit virală pe Internet. De ce se fotografiază oamenii când ajung lângă clădirea veche pe care se află. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Balconul din Brăila care i-a lăsat pe toți mască. E chiar amuzant motivul pentru care oamenii se fotografiază cu el. Construcția a fost remarcată de foarte multe persoane și nu este una nouă, ci dimpotrivă.

Terasa din Brăila care a devenit virală pe Internet. De ce se fotografiază oamenii când ajung lângă clădirea veche pe care se află

Terasa din Brăila care a devenit virală pe Internet a fost fotografiată de caricaturistul Costel Pătrășcan. Artistul spune de ce se fotografiază oamenii când ajung lângă clădirea veche pe care se află construcția de ani buni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, balconul incomplet este chiar în centrul istoric al orașului, în zonă fiind multe clădiri cu arhitectură veche. În acest peisaj se află și amplasamentul care nu are podea și nici ușă de acces în interior. E doar o structură metalică neagră.

Așa a ajuns să fie ținta ironiilor pe rețelele sociale. Internauții s-au mirat când au văzut imaginile din mediul online publicat de acesta, în timp ce trecătorii se opresc, se amuză și imortalizează momentul. Un localnic susține că respectiva construcție are cel puțin 50 de ani.

ADVERTISEMENT

„Un grup de turiști fotografiindu-se cu celebrul balcon din Brăila”, a scris caricaturistul Costel Pătrășcan pe pagina de Facebook, unde a publicat două imagini cu terasa care a devenit virală în online.

Balconul fără podea și ușă interioară
Balconul din Brăila fără podea și ușă interioară. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Balconul din Brăila, situat la o înălțime de 5 metri

Balconul din Brăila este situat la o înălțime de aproximativ 5 metri pe peretele unui imobil la parterul căruia funcționează o casă de amanet. Terasa a devenit extrem de cunoscută, chiar dacă nimeni nu-i cunoaște, de fapt, povestea.

ADVERTISEMENT

Oamenii se întreabă care este rolul amplasamentului din metal, unii fiind de părere că în trecut a existat o ușă doar că a fost acoperită. În realitate, situația în sine îi bulversează pe mulți fie că sunt localnici, fie turiști.

„Poza este reală. Este o clădire veche. Nu cunosc povestea balconului. Eu cred că a fost cândva o ușă de legătură cu interiorul, pe care proprietarul a desființat-o. Asta ar fi logic.

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să cred că cineva ar atașa așa un balon doar de ornament. Nu ar avea sens…. Dar poate există o poveste în spatele acestui balcon”, a declarat artistul pentru publicația adevarul.ro.

ADVERTISEMENT