Stiri sportive

Salariul FABULOS încasat de Balde la CFR! Îl surclasează pe Budescu

UPDATE. Este oficial! CFR Cluj l-a prezentat pe senegalezul Ibrahima Balde, 28 de ani, iar imaginile cu fostul coleg a lui Griezmann de la Atletico Madrid au apărut pe site-ul oficial al clubului,...
23.07.2017 | 17:20
Salariul FABULOS incasat de Balde la CFR Il surclaseaza pe Budescu

UPDATE. Este oficial! CFR Cluj l-a prezentat pe senegalezul Ibrahima Balde, 28 de ani, iar imaginile cu fostul coleg a lui Griezmann de la Atletico Madrid au apărut pe site-ul oficial al clubului, alături de un mesaj al oficialilor. Acesta a ajuns la un acord cu echipa din Gruia pentru următoarele două sezoane competiţionale.

Conform informaţiilor FANATIK.RO, Balde are un salariu anual de 500.000 de euro, cu tot cu bonusuri, cel mai mare din Liga 1, chiar peste cel al lui Budescu la Steaua, care încasează 400.000 de euro anual, incluzând şi prima de instalare! 

După, Balde, CFR Cluj ar putea să-l ia şi pe Modou Sougou,care a fost şi el la meci sâmbătă! Ce spune Iuliu Mureşan de transfer – detailii aici

BALDE TRANSFER CFR. A semnat pe două sezoane

“Clibul CFR 1970 Cluj anunţă transferul atacantului senegalez Ibrahima Balde. 

În vârstă de 28 de ani, Balde are o carte de vizită impresionantă. A evoluat în cariera sa la echipe precum Atletico Madrid, Osasuna, Kuban Krasondar sau Reims, iar acum se va alătura lotului pregătit de Dan Petrescu. Welcome, Ibrahima! Bine ai venit, Ibrahima! Mult succes în tricoul vişiniu”, a apărut pe site-ul oficial al celor de la CFR Cluj.

UPDATE. CFR a mai făcut un transfer, la doar câteva ore după ce anunţase aducerea fostului coleg al lui Griezmann, Liassine Cadamuro-Bentaiba. De această dată este vorba despre un jucător care a evoluat la Atletico Madrid, Ibrahima Balde, un atacant de 28 de ani, care are în palmares Europa League (în 2010). Balde a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Acesta a evoluat ultima dată la Reims şi a ajuns în Ardeal liber de contract. Petrescu îl cunoaşte pe Balde din campionatul Rusiei, deşi nu l-a antrenat în cei 4 ani în care acesta a evoluat pentru Kuban Krasnodar. Internaţionalul senegalez a mai evoluat în cariera sa pentru Velez B, Atletico Madrid B, Atletico Madrid, Numancia şi Osasuna.

22 de meciuri şi 3 goluri are Balde în tricoul celor de la Atletico.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Balde, conform transfermarkt.com.

“Mulţumesc conducerii, m-am bătut mult pentru Balde. O lună nu ştiu dacă va intra, dar va face diferenţa când va fi pregătit fizic”, a declarat Dan Petrescu, după CFR-Viitorul 2-0

**************************************************************************************************

După ce a transferat mai bine de o echipă în această vară, CFR Cluj a continuat seria achiziţiilor, antrenorul Dan Petrescu cerându-le acţionarilor jucători care să ajute defensiva. Ultimul transfer al grupării din Gruia este şi cel mai sonor, fiind vorba de o adevărată lovitură a verii. Astfel, clujenii au adus cu un fotbalist care a jucat alături de Griezmann în Liga Campionilor.

Dezamăgit de startul în noul sezon, Dan Petrescu a cerut un fundaş cu mare experienţă internaţională. De fapt, e cam primul transfer pe bani al CFR-ului din această vară, după cum informează ProTV, restul fotbaliştilor veniţi la formaţia din Ardeal semnând din postura de jucători liberi. Este vorba despre un fundaş polivalent, care poate evolua şi în centrul apărării şi pe flancul stâng.

Dan Petrescu a primit un fundaş golgheter

Formatia din Gruia a bătut palma pentru transferul algerianului Liassine Cadamuro-Bentaiba, de la Servette Geneva, în schimbul acestuia urmând să plătească suma de 150.000 de euro. Africanul este în vârstă de 29 de ani, are o înălţime de 1,88 metri şi un fizic bine echilibrat. Mai mult, este şi un marcator, în ultimul sezon jucat la Servette jucând 38 de partide şi înscriind 9 goluri.

Liassine Cadamuro a jucat o bună perioadă a carierei în Primera Division, petrecând 7 ani la Real Sociedad şi mai trecând sub formă de împrumut pe la Mallorca şi Osasuna. De asemenea, algerianul a strâns 12 selecţii în naţionala ţării sale, pentru care a marcat şi un gol.