Carousel hot news

Real Madrid renunţă la Bale pentru transferul unui super atacant

Real Madrid pregăteşte deja strategia de transferuri pentru următoarea perioadă de mercato, după rezultatele deloc convingătoare din startul sezonului în LaLiga. Şefii madrileni vor să achite...
Autor: Tibi Demeter | 28.09.2017 | 13:33
Real Madrid renunţă la Bale pentru transferul unui super atacant

Real Madrid pregăteşte deja strategia de transferuri pentru următoarea perioadă de mercato, după rezultatele deloc convingătoare din startul sezonului în LaLiga. Şefii madrileni vor să achite cele 100 de milioane de euro clauza reziliere a contractului lui Antonie Griezmann de la Atletico Madrid, conform unor informaţii lansate de Don Balon, o publicaţie spaniolă.

Planul lui Florentino Perez este să îl vândă pe Gareth Bale la Manchester United, jucător aflat în discuţii încă din vară cu Jose Mourinho pentru o mutare pe Old Trafford. Galezul nu a impresionat în ultima perioadă pe Bernabeu şi este contestat de tot mai mulţi suporteri madrileni, nemulţumiţi fiind de nereuşitele din jocul britanicului în ultima perioadă la Real Madrid. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Diego Costa înlocuitorul lui Griezmann la Atletico Madrid

Diego Simeone a reuşit în cele din urmă să îl readucă pe Diego Costa la Atletico Madrid, după ce fotbalistul a intrat în confict cu Antonio Conte la Chelsea. Campion în Premier League în ultimul sezon, spaniolul urmează îl înlocuiască pe Antonie Griezmann, iar francezul să fie nou jucător al celor de la Real Madrid din următorul sezon, ceea ce ar însemna al doilea transfer consecutiv realizat pe axa Atletico Madrid – Real Madrid, după aducerea pe Bernabeu a lui Theo Hernandez.

Jose Mourinho, antrenorul lui United a declarat încă din această vară că şi l-ar dori pe Bale la Manchester United: “Dacă Real Madrid aduce un alt jucător şi el nu mai este în planurile antrenorul suntem dispuşi să începeem negocierile pentru aducerea lui înapoi în Premier League, dar dacă el intră în continuare în planurile antrenorului este dificil să îl putem transfer”,  a declarat Jose Mourinho în urmă cu o lună în urmă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!