Bale, favorit pentru un post de titular în duelul cu Juve! Statistica care l-ar putea convinge pe Zidane

Tibi Demeter   
in Fotbal international
01/04/2018, 17:12
Bale, favorit pentru un post de titular în duelul cu Juve! Statistica care l-ar putea convinge pe Zidane GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gareth Bale a avut o evoluţie excelentă în partida cu Las Palmas, ultima pentru Real Madrid, înaintea partidei tur cu Juventus din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi îi complică şi mai mult viaţa lui Zidane, cel care este nevoit să aleagă doar 11 titulari. Galezul a marcat de două ori în duelul din campionat şi a devenit un candidat important pentru ocuparea unui loc de titular,  deşi a început ambele partide cu PSG ca şi rezervă. VEZI STATISTICA ÎN GALERIA FOTO

Zidane are o misiune dificilă în condiţiile în care Benzema a înscris şi el, în timp ce Isco a făcut spectacol în partidele amicale pe care le-a disputat la echipa naţională, în timp ce Marco Asensio şi Lucas Vazquez au avut prestaţii solide într-un sistem 4-4-2.

Bale, cel mai bun marcator dintre cei patru

Galezul a înscris de 14 ori în acest sezon în cele 30 de partide pe care le-a disputat în toate competiţiile, fiind superior lui Asensio, Vazquez sau Isco, cei care nu au reuşit să treacă de borna celor 10 reuşite, în ciuda faptului că au jucat minim 40 de partide.

Închide ×