Carousel hot news

Tottenham negociază cu Real: “Îl vreţi pe Bale? 98 de milioane plus Coentrao!”

Gareth Bale ar putea deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului, dar şi primul care ar costa peste 100 de milioane de euro. Conform informaţiilor apărute în presa spaniolă, galezul i-ar...
30.07.2013 | 18:18
Tottenham negociază cu Real:

Gareth Bale ar putea deveni cel mai scump jucător din istoria fotbalului, dar şi primul care ar costa peste 100 de milioane de euro. Conform informaţiilor apărute în presa spaniolă, galezul i-ar fi anunţat pe conducătorii echipei la care evoluează că vrea să plece la Real Madrid. Ibericii sînt dispuşi să crească oferta de 100 de milioane de auro făcută ieri galezilor, mai ales după ce Daniel Levy, patronul lui Tottenham, ar fi fost de acord să negocieze. Se pare însă că preţul dorit de britanici este unul absolut fabulos: 98 de milioane de euro plus portughezul Fabio Coentrao.

,,Simte că patronul clubului nu se ţine de cuvînt”

,,The Sun” prezintă un material se vorbeşte despre dorinţa fotbalistului de a ajunge pe Santiago Bernabeu. Galezul se pare că a avut o înţelegere cu şefii clubului, care i-ar fi promis că îl vor lăsa să plece dacă echipa nu se va califica în Liga Campionilor. Cum Tottenham a rămas în afara acestei competiţii, Bale aşteaptă acum ca Levy să se ţină de cuvînt. Supărarea sa a fost evidentă şi de modul în care jucătorul s-a prezentat la antrenament, afişînd o faţă serioasă şi a refuzînd să ofere declaraţii şi autografe, un lucru absolut normal pînă acum.

Tot ,,The Sun” spune că ieri, în timpul şedinţei de pregătire, agentul lui Bale a fost să vorbească din nou cu Levy dar, spre uimirea tuturor, printre cei prezenţi la discuţie au fost şi părinţii fotbalistului. Şi aceştia i-au cerut patronului să se ţină de promisiunea făcută şi să-l lase pe fiul lor să plece la Real.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri