Scandal în vestiarul lui Real după meciul cu Juve! Bale i-a scos din minţi pe colegi

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/04/2018, 17:59
Scandal în vestiarul lui Real după meciul cu Juve! Bale i-a scos din minţi pe colegi

Real Madrid a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor în prelungirile meciului cu Juventus. Cristiano Ronaldo a marcat golul care i-a dus pe spanioli în careul cu aşi, însă nu toţi jucătorii antrenaţi de Zinedine Zidane au sărbătorit momentul.

Gareth Bale a început meciul ca titular, dar evoluţia galezului în prima repriză a fost ştearsă. La pauză, Zinedine Zidane a luat decizia să-l schimbe cu Marco Asensio, ceea ce l-a nemulţumit pe mijlocaşul ofensiv de 28 de ani. Conform Diario Gol, la finalul meciului, în timp ce colegii sărbătoreau, Bale a decis să nu ia parte la sărbătoare. Ba mai mult, acesta a părăsit vestiarul printre primii, lucru care l-a nemulţumit pe Sergio Ramos.

Gareth Bale, atitudine nepăsătoare şi la meciul tur

Nu este prima oară când Gareth Bale are o atitudine care i-a enervat pe colegi. În turul de la Torino, după golul lui Cristiano Ronaldo, galezul, care nu a fost folosit de Zidane, nu a sărbătorit reuşita portughezului la fel cum au făcut-o colegii lui care au privit meciul de pe banca de rezerve. 

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. CFR – FCSB în 16-imi?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×