Gareth Bale a fost premiat la finalul unei luni negre pentru Real Madrid

Tibi Demeter   
in Fotbal international
08/02/2018, 18:21
Gareth Bale a fost premiat la finalul unei luni negre pentru Real Madrid

Real Madrid a câştigat doar patru partide din cele opt disputate şi continuă să treacă printr-o formă modestă în acest sezon. Totuşi, fanii de pe Bernabeu au avut motive de bucurie după revenirea lui Gareth Bale, cel care a părut să fie printre cei mai în formă jucători ai echipei.

Galezul a fost recompensat cu premiul de cel mai bun  jucător al lunii ianuarie de către jurnaliştii de la Marca, după ce a revenit pe teren în urma unei accidentări şi a reuşit să puncteze în chiar primul meci din 2018 împotriva celor de la Numancia.

Gareth Bale a marcat două “duble”

Atacantul celor de la Real Madrid a înscris de două ori în poarta celor de la Celta Vigo,  într-o remiză, 2-2, pe Baladios şi a marcat de alte două ori în victoria cu 7-1 de pe teren propriu, împotriva celor de la Deprotivo La Coruna.

Real Madrid a fost eliminată în luna ianuarie de Leganes, după ce a câştigat primul meci, cu 1-0, în deplsare, dar a pierdut inexplicabil, 1-2 pe teren propriu. Trupa lui Zidane a ratat astfel al doilea obiectiv al sezonului, după ce şansele la campionat mai sunt doar matematice.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.