Gareth Bale a fost premiat la finalul unei luni negre pentru Real Madrid

Real Madrid, Gareth Bale, La Liga

Fotbalistul galez a fost desemat cel mai bun jucător al echipei, într-o lună dezastroasă pentru echipa de pe Santiago Bernabeu.

Real Madrid a câştigat doar patru partide din cele opt disputate şi continuă să treacă printr-o formă modestă în acest sezon. Totuşi, fanii de pe Bernabeu au avut motive de bucurie după revenirea lui Gareth Bale, cel care a părut să fie printre cei mai în formă jucători ai echipei.

Galezul a fost recompensat cu premiul de cel mai bun  jucător al lunii ianuarie de către jurnaliştii de la Marca, după ce a revenit pe teren în urma unei accidentări şi a reuşit să puncteze în chiar primul meci din 2018 împotriva celor de la Numancia.

Gareth Bale a marcat două "duble"

Atacantul celor de la Real Madrid a înscris de două ori în poarta celor de la Celta Vigo,  într-o remiză, 2-2, pe Baladios şi a marcat de alte două ori în victoria cu 7-1 de pe teren propriu, împotriva celor de la Deprotivo La Coruna.

Real Madrid a fost eliminată în luna ianuarie de Leganes, după ce a câştigat primul meci, cu 1-0, în deplsare, dar a pierdut inexplicabil, 1-2 pe teren propriu. Trupa lui Zidane a ratat astfel al doilea obiectiv al sezonului, după ce şansele la campionat mai sunt doar matematice.