Bălgrădean a depus memoriu la LPF. Câţi bani cere de la Chiajna

concordia chiajna, cristian balgradean, memoriu lpf

Pare să nu mai existe nicio şansă de împăcare între portarul Cristian Bălgrădean şi Concordia Chiajna.

Primul pas în acest sens a fost făcut chiar de către club. Concordia Chiajna l-a transferat pe portarul lituanianul Armantas Vitkauskas, de la Zalgiris Kaunas. Mişcarea a fost făcută pentru a-i forţa mâna lui Bălgrădean să prelungească înţelegerea cu Chiajna.

Cu toate acestea, portarul nici nu vrea să audă de o împăcare cu Concordia. Bălgrădean a depus memoriu la LPF, iar Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a amânat judecarea pentru miercurea viitoare, pe 7 februarie. El reclamă că are de primit 40.000 de euro, bani din salarii şi bonusuri din sezonul trecut. Cum restanţa a depăşit 90 de zile, Bălgrădean cere eliberarea de sub contractul cu ilfovenii.

Bălgrădean, oferte din Liga 1 şi Rusia

Fostul portar al lui Dinamo insistă să plece de la Concordia întrucât ar avea mai multe oferte foarte avantajoase atât din Liga 1, cât şi din Rusia. Dacă LPF nu îi va da însă dreptate, atunci el va rămâne la echipă până la vară şi cel mai probabil va fi ţintuit pe banca de rezerve. 

Cristi Bălgrădean a ajuns la Concordia în februarie 2016, pentru care a jucat 74 de partide. Portarul a jucat timp de 4 sezoane la Dinamo, echipă pentru care a strâns 110 partide şi a câştigat o Cupă a României şi o Supercupă în perioada 2010-2014..

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Bălgrădean, potrivit transfermarkt.de

2,8 milioane de euro valora portarul în decembrie 2013