Bălgrădean a depus memoriu la LPF. Câţi bani cere de la Chiajna

Eduard Popa   
in Fotbal intern
02/02/2018, 17:13
Bălgrădean a depus memoriu la LPF. Câţi bani cere de la Chiajna

Primul pas în acest sens a fost făcut chiar de către club. Concordia Chiajna l-a transferat pe portarul lituanianul Armantas Vitkauskas, de la Zalgiris Kaunas. Mişcarea a fost făcută pentru a-i forţa mâna lui Bălgrădean să prelungească înţelegerea cu Chiajna.

Cu toate acestea, portarul nici nu vrea să audă de o împăcare cu Concordia. Bălgrădean a depus memoriu la LPF, iar Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a amânat judecarea pentru miercurea viitoare, pe 7 februarie. El reclamă că are de primit 40.000 de euro, bani din salarii şi bonusuri din sezonul trecut. Cum restanţa a depăşit 90 de zile, Bălgrădean cere eliberarea de sub contractul cu ilfovenii.

Bălgrădean, oferte din Liga 1 şi Rusia

Fostul portar al lui Dinamo insistă să plece de la Concordia întrucât ar avea mai multe oferte foarte avantajoase atât din Liga 1, cât şi din Rusia. Dacă LPF nu îi va da însă dreptate, atunci el va rămâne la echipă până la vară şi cel mai probabil va fi ţintuit pe banca de rezerve. 

Cristi Bălgrădean a ajuns la Concordia în februarie 2016, pentru care a jucat 74 de partide. Portarul a jucat timp de 4 sezoane la Dinamo, echipă pentru care a strâns 110 partide şi a câştigat o Cupă a României şi o Supercupă în perioada 2010-2014..

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristian Bălgrădean, potrivit transfermarkt.de

2,8 milioane de euro valora portarul în decembrie 2013

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Ronaldo primul meci la Juventus. Programul jocurilor amicale pentru torinezi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.