Bălgrădean a rămas “câine”?! A refuzat să pupe emblema FCSB după meci

Daniel Vlad    Marian Popovici   
in Stiri sportive
11/03/2018, 22:56
Bălgrădean a rămas “câine”?! A refuzat să pupe emblema FCSB după meci

Fostul portar al lui Dinamo a semnat cu Steaua în urmă cu câteva săptămâni şi a debutat în meciul de Cupă de la Hermannstadt, scor 0-3. În ciuda înfrângerii, Dică i-a dat încredere lui “Pufi” şi acesta a avut o prestaţie foarte bună.

La finalul meciului, Bălgrădean a fost chemat de galeria FCSB să pupă stema echipei, însă portarul a refuzat să o facă, în ciuda insistenţelor galeriei care striga: “Bălgrădean, vino-ncoa’ să pupi stema lui Steaua”.

Urmează derby-ul cu CFR Cluj 

FCSB a câştigat datorită golurilor înscrise de Budescu şi Momcilovic şi urcă la două puncte de liderul CFR Cluj, având 31 de puncte, faţă de cele 33 ale ardelenilor. Urmează derby-ul dintre CFR Cluj şi Steaua, duminică, de la 20:45. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.