Şefii l-au băgat în şedinţă pe Bălgrădean! Vezi motivul

Adrian Dumitru   
în Dinamo
18/09/2013, 14:29
Şefii l-au băgat în şedinţă pe Bălgrădean! Vezi motivul

Înfrîngerea de la Tîrgu Jiu, contra Pandurilor (1-2), dar şi golurile primite pe bandă rulantă de dinamovişti, i-au obligat pe şefii “cîinilor” să-i convoace pe Cristian Bălgrădean şi pe antrenorul cu portarii, Mulţescu jr., la o şedinţă în care li s-a cerut  acestora să exerseze zilnic ieşirile pe centrări. “Nu se poate să avem o problemă continuă cu asta”, a fost, conform surselor, reproşul conducătorilor dinamovişti.

Deşi Gheorghe Mulţescu a criticat fundaşii centrali pentru golul egalizator al Pandurilor, marcat de Momcilovici, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache consideră că vinovatul este Bălgrădean. “Nu ştim de ce tot are probleme cu ieşirile pe centrări. Şefii au vorbit şi cu el, şi cu antrenorul de portari şi le-au cerut la modul imperativ ca aceştia să exerseze zilnic, chiar şi suplimentar, ieşirile la centrări pentru că această carenţă se tot repetă”, au dezvăluit surse din cadrul clubului dinamovist.

Probleme şi cu şuturile de la distanţă

Carenţele goalkeeperului din “Ştefan cel Mare” sunt evidente şi din punctul de vedere al lui Cornel Dinu, acesta declarînd în urmă cu cîteva zile că Bălgrădean are mari probleme de plasament. ”Trebuia să iasă la acea minge, iar capul lui Momcilovici era parabil”, a comentat fosta glorie a “alb-roşiilor”. Conform unei statistici realizată de FANATIK, în ultimele două sezoane portarul de 25 de ani a avut o problemă evidentă şi cu golurile de la distanţă, primind 13 goluri din afara careului.

Închide ×