Fotbal intern

FCSB nu mai transferă alt portar: „Eu am încredere în Bălgrădean”

01.11.2018 | 12:10
FCSB nu mai transfera alt portar Eu am incredere in Balgradean

Patronul FCSB, Gigi Becali, a susținut că nu are de gând să aducă un nou portar, în ciuda opiniei unuia dintre oficialii săi, Helmut Duckadam. Eroul de la Sevilla este de părere că FCSB are nevoie de cel puțin trei goalkeeperi pentru a face față la un nivel înalt.

„Cu siguranță mai e nevoie și de un portar. Echipele importante și serioase trebuie să aibă 3 portari aproape de același nivel”, a spus Duckadam. Cu toate acestea, Gigi Becali i-a luat apărarea portarului său titular, Cristi Bălgrădean. „Nu sunt de acord cu Duckadam. Când el spune aşa, înseamnă că nu are încredere în Bălgrădean, însă eu am. Trebuie să ai un portar foarte bun care să apere şi ceilalţi să aibă cât de cât o valoare. Nu are rost să ai foarte valoroşi şi să-i ţii rezervă. Vlad e copil oricum, nu poate să ridice pretenţii să fie titular.”

Cristian Bălgrădean a fost adus de Gigi Becali după ce a fost vândut Florin Niță

Bălgrădean a ajuns în iarna acestui an la FCSB. Fostul portar al lui Dinamo a trecut în tricoul roș-albaștrilor după ce portarul titular din ultimele sezoane, Florin Niță, a făcut pasul către Sparta Praga. Niță a ajuns în Cehia în schimbul sumei de 2 milioane de euro.

Cristi Bălgrădean a ajuns la echipa lui Gigi Becali într-un moment dificil al carierei sale. El se afla la echipa a doua a Concordiei Chiajna, când a fost transferat de echipa roș-albastră. Cu toate acestea, s-a impus ca titular foarte repede în poarta FCSB. El a strâns până acum 28 de meciuri în poarta trupei lui Dică, fiind înlocuit de Andrei Vlad doar în momentul în care a fost accidentat.

În acest moment, pe lângă Cristi Bălgrădean, FCSB mai are doi portari în lot, ambii cu vârste de până în 20 de ani: Andrei Vlad (19 ani) și Răzvan Ducan (17 ani).