Bălgrădean, gafă uriaşă. A scăpat mingea, dar a avut mare noroc. Video

Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
21/04/2018, 21:41
Bălgrădean, gafă uriaşă. A scăpat mingea, dar a avut mare noroc. Video
Cristian Bălgrădean a scăpat mingea, în duelul cu Viitorul.

Bălgrădean a comis o gafă uluitoare în prima repriză a meciului cu Viitorul Constanţa. Echipa campioană a marcat două goluri superbe în primele 35 de minute ale meciului cu FCSB, dar diferenţa ar fi putut fi mult mai mare în favoarea echipei lui Hagi.

În minutul 32, Bălgrădean a ieşit pe o centrare a lui Ianis Hagi, undeva la marginea careului de şase metri. Fostul portar al lui Dinamo şi al Concordiei Chiajna a scăpat însă mingea, fără să fie jenat de nimeni. Balonul a ajuns în gheata lui Cicâldău, care a tras spre poarta goală dar a lovit stâlpul din stânga portarului. Apoi mingea s-a plimbat prin faţa porţii, de unde a fost respinsă în corner de Bogdan Planic. VEZI VIDEO AICI

Bălgrădean şi FCSB, K.O. în prima repriză cu Viitorul

Nu doar Bălgrădean a greşit în această repriză pentru FCSB. Steliştii au fost luaţi prin surprindere de felul în care a jucat Viitorul. Campioana en-titre a condus cu 2-0 după 35 de minute, după golurile lui Vînă şi Gavra. De asemenea, elevii lui Hagi au mai avut câteva ocazii, care s-au răzbunat pe finalul reprizei prin golul lui Dennis Man. Astfel, la pauză Viitorul conducea FCSB cu 2-1.

Închide ×