Fotbal intern

Bălgrădean lipseşte cu Rapid Viena! Anunţul lui Gigi Becali

28.08.2018 | 21:13
Balgradean lipseste cu Rapid Viena Anuntul lui Gigi Becali

Bălgrădean lipseşte cu Rapid Viena, după ce s-a accidentat în partida cu Viitorul Constanţa de la Ovidiu şi a fost înlocuit de Andrei Vlad.

Gigi Becali este cel care a făcut anunţul în privinţa goalkeeperului şi a dezvăluit că nu va avea emoţii în privinţa celui care-l va înlocui pe fostul portar de la Concordia Chiajna:

Bălgrădean lipseşte cu Rapid Viena

“I-am văzut pe Meme şi Dică foarte îngrijoraţi cu referie la accidentarea lui Bălgrădean şi eu le-am spus, staţi liniştiţi că dacă vrea Dumnezeu ne califică şi cu Vlad în poartă. Meme mi-a spus că la antrenamente înnebunesc ăștia, că nu pot să îi dea niciun gol lui Vlad. Apără din toate pozițiile.A apărat bine cu Viitorul, a avut şutul ăla al lui Ianis. Nu am nicio emoţie, şi dacă ne calificăm, ne califică Dumnezeu. E greu la 3-1”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Bălgrădean lipseşte cu Rapid Viena! Înlocuitorul acestuia, Andrei Daniel Vlad, în meciul de fotbal dintre FC Viitorul și FCSB, contând pentru Liga 1 Betano, desfășurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminică 26 august 2018.
Bălgrădean lipseşte cu Rapid Viena! Înlocuitorul acestuia, Andrei Daniel Vlad, în meciul de fotbal dintre FC Viitorul și FCSB

Şi Duckadam a vorbit despre situaţia portarului, care este una gravă. Conform celor spuse de preşedintele de imagine al “roş-albaştrilor”, Cristian Bălgrădean ar avea o problemă mult mai gravă decât se anticipase şi va trebui să stea mai mult pe bară, nu doar la duelul cu Rapid Viena, din manşa a doua a playoff-ului Europa League: “Și eu am crezut că Bălgrădean va fi recuperat. Azi am fost la baza sportivă și am aflat că el ar fi fost în investigații. Am înțeles că ar avea o problemă mai gravă decât se anticipa. Sperăm că va fi bine, dar eu am încredere mare și în Andrei Vlad. A intrat foarte bine la meciul cu Viitorul. A făcut niște greșeli anul trecut, dar s-a pus multă presiune pe el”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

Gigi Becali are încredere că elevii lui Nicolae Dică se pot impune în duelul din retur:Au fost multe ocazii, la primul gol a fost cadou. Ei şi-au dat seama că noi i-am invitat şi ne-au dat. Al doilea gol, ne-am băgat-o noi în poartă – autogol, al treilea aiurea, Bălgrădean a deviat-o în poartă. Noi am jucat un fotbal frumos, dar nu am fost… Mijlocaşul lor liber, apărarea lor e liberă trecere, nu am nicio problemă, cred că ne vom califica. Mijlocul nostru… să vă spun ce spune. Popescu, în care aveam încredere, până în minutul 30 a atins o dată mingea, Pintilii el la 33 de ani făcea pressing. Unor jucători le e frică, fug de minge, le e frică să o aibă şi asta a făcut Popescu aseară. Nu cred că o să mai plece niciun jucător, Filip cred eu că e o soluţie că nu ai cu cine să joci la Bucureşti, acolo avem nevoie de un mijloc bun care să recupereze mingile. Nu m-am gândit cum va arăta mijlocul, o să vorbesc cu Dică şi normal că o să fiu şi eu de acord cu el. Dacă marcam al doilea gol, la 3-2 eram calificaţi. La Bucureşti vor intra în degringoladă pentru că le vom da 4-5. Nu e de 2-0, asta nu e echipă să-i dai numai două. E prea slabă echipa.”

Bălgrădean nu joacă în meciul cu Rapid Viena, programat joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.