A RĂBUFNIT! “Am avut ofertă de 2.000.000€, dar clubul a cerut 4 ca să mă dea!”

Mirela Apostol   
în Dinamo
28/08/2014, 15:34
A RĂBUFNIT! “Am avut ofertă de 2.000.000€, dar clubul a cerut 4 ca să mă dea!”

Transferat de CS U Craiova în urmă cu trei zile, Cristian Bălgrădean a dezvăluit, într-un interviu pentru revista de casă a noii sale echipe, CS Universitatea, Maxima Sport, că s-ar fi putut transfera la formaţii puternice din Europa, însă clubul din “Ştefan cel Mare” a solicitat o sumă foarte mare în schimbul său de-a lungul timpului. “Au fost multe discuţii, cu Standard Liege, cu Fulham şi cele mai avansate cu Sevilla. Dinamo însă cerea patru milioane pentru mine şi n-a vrut să lase la preţ. Sevilla a venit cu 2 milioane de euro, banii jos, înainte de finala Cupei României, cu Rapidul, dar n-au vrut să audă”, a spus Bălgrădean pentru maximasport.ro.

balgra

 

“Moţi a fost senzaţional! M-am bucurat enorm!”

Portarul CS Universitatea a comentat şi evoluţia lui Moţi, din partida retur a Stelei cu Ludogoreţ. “A fost senzaţional, nu credeam că e posibil ca un jucător de cîmp, fără pregătire specializată de portar, să reuşească să pareze două penalty-uri. M-am bucurat enorm pentru el. Aşa cum am spus la conferinţa de presă, nu voi putea niciodată să ţin cu Steaua. Am vorbit aseară cu Moţi şi era foarte fericit, aşa cum era şi normal. Îi urez succes în Champions League”, a spus Bălgrădean.

Nu are drept de joc pentru Craiova în meciul cu Astra

Cristian Bălgrădean nu are drept de joc în tricoul CS Universităţii. Goalkeeper-ul şi-a încheiat înţelegerea cu Dinamo, iar oficialii grupării din Bănie i-au înaintat dosarul către Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, însă acesta nu a fost soluţionat, urmînd ca termenul de judecată să fie pe 10 septembrie. Iniţial, s-a dorit urgentarea soluţionării cazului Bălgrădean pentru a putea fi disponibil pe foaia oficială în partida din etapa a şasea a Ligii 1, contra Astrei Giurgiu, programată duminică, 31 august.

balgradean-660x510

Închide ×