Carousel hot news

HALUCINANT. Bălgrădean a RĂBUFNIT la adresa şefilor

FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de pe 30 septembrie că oficialii lui Dinamo vor face tot posibilul pentru a-l vinde pe Cristi Bălgrădean în iarnă, cea mai probabilă destinaţie...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 30.12.2013 | 17:24
HALUCINANT. Bălgrădean a RĂBUFNIT la adresa şefilor

FANATIK a anunţat în exclusivitate încă de pe 30 septembrie că oficialii lui Dinamo vor face tot posibilul pentru a-l vinde pe Cristi Bălgrădean în iarnă, cea mai probabilă destinaţie atunci fiind Standard Liege. Cu toate că pista nu s-a închis nici acum definitiv, incertitudinea din jurul situaţiei sale l-a iritat la maximum pe portar. Astfel, în momentul în care a fost anunţat de oficiali că trebuie să-şi caute echipă, pentru că nu se mai încadrează în planurile financiare ale clubului, “Pufi” a replicat tăios: “Să-mi caut eu echipă? Găsiţi-mi voi una! Eu nu vreau să plec! Ce? Mi-am făcut cumva singur contractul? Vreau să îl respect!”, a fost discursul aproximativ al jucătorului, conform unor surse din cadrul clubului.

Primeşte 1.000 de euro pentru fiecare meci jucat!

Şefii au rămas interzişi în faţa acestei atitudini, dar se văd nevoiţi să treacă la fapte, avînd în vedere că nu mai sînt dispuşi să-i suporte salariul. Concret, în ciuda faptului că Bălgrădean nu cîştigă foarte mult, adică doar 5.000 de euro lunar doar din remuneraţie, o clauză pusă în contract îi ridică considerabil veniturile. Astfel, goalkeeperul are stipulat în contract faptul că fiecare meci în care joacă îi aduce automat 1.000 de euro în plus! Şi cum “Pufi” a fost titular în majoritatea partidelor jucate de roş-albi, rezultă că suma pe care o încasează lunar se încadrează, în medie, între 8.000 şi 9.000 de euro.

Naumovski, anunţat şi el că poate pleca

Pe lîngă Bălgrădean, Dinamo vrea să scape de Luchin şi Curtean, dar i-a anunţat şi pe Rus şi Naumovski că sînt liberi să părăsească echipa în cazul în care primesc o ofertă avantajoasă atît pentru ei cît şi pentru club. Un fapt cel puţin curios, avînd în vedere că în această situaţie echipa din “Ştefan cel Mare” ar rămîne fără ambii portari, iar pe listă nu au în acest moment decît un singur nume care are mari şanse să vină în “Groapă”, Traian Marc, titularul dintre buturile Coronei Braşov, aşa cum FANATIK a anunţat în urmă cu o lună. Acesta este agreat mai ales datorită salariului pe care este dispus să-l accepte, în jur de 2.500 de euro lunar.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!