Fotbal intern

Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu: “Îmi lipsesc”

12.07.2018 | 14:12
Balgradean regreta plecarile lui Alibec si Budescu Imi lipsesc

Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu de la FCSB. Goalkeeper-ul vicecampioanei României a vorbit despre cum s-a pregătit echipa în cadrul cantonamentului din Olanda şi spune că echipa este gata de startul campionatului, când vor juca împotriva celor de la Astra Giurgiu.

Cristi Bălgrădean a vorbit şi despre lupta la titlu şi spune că principala contracandidată a FCSB-ului la campinat este CFR Cluj: “A fost un cantonament reuşit, din punctul meu de vedere. Ne-am pregătit bine şi cred că suntem gata pentru startul campionatului. Sunt meciuri de pregătire, am încercat să punem în practică ce ne-a transmis mister şi cred am făcut lucruri bune.

Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu

Mister va hotârî cine va apăra. Am pierdut doi jucători exponenţiali, pe Costică şi pe Denis. Au venit alţi doi băieţi care ne ajută. Mie îmi lipsesc cei doi foşti colegi. Este un sistem mai greu, trebuie să pasăm, să nu jucăm minge lungă. Ne expune la nişte riscuri mult mai mari faţă de sistemul de anul trecut. Trebuie să ne calificăm în Europa şi să câştigăm campionatul, pe care anul trecut l-am pierdut pe ultima sută de metri.

Rămâne CFR, au o echipă foarte bună. Restul echipelor s-au întărit, dar cred că principala contracandidată va fi CFR. Avem un lot numeros, valoros, prin care putem să mergem pe toate cele trei fronturi. M-am acomodat foarte bine, cred eu că s-a văzut şi în teren. Mi-a fost uşor să mă integrez, pentru că îi cunoşteam pe majoritatea. Va fi dificil să ajungem în primăvara europeană. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu am avea voie să ne împiedicăm acum”, a declarat Cristi Bălgrădean.

Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu. Goalkeeper-ul îşi avertiza colegii
Bălgrădean regretă plecările lui Alibec şi Budescu. Portarul îşi pregătea zidul

Constantin Budescu s-a transferat la Al Shabab, iar Denis Alibec a fost exclus din lot şi pus pe lista de plecări. O posibilă destinaţie pentru atacant ar fi tot echipa lui Marius Şumudică.